Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst lanseaza o noua gama de produse santivia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agerpres informeaza ca Angst va lansa saptamana viitoare noua gama de produse SantiVia, cu continut redus de sare si grasimi. Reprezentantii companiei vor vorbi cu aceasta ocazie despre prelucrarea si procesarea produselor din carne fara potentiatorul de gust glutamat monosodic (E621).

Producatorul de mezeluri Angst este detinut de familia Minea. Compania, care detine doua fabrici si un lant de magazine, estimeaza o crestere a afacerilor cu 10%, de la 62 de milioane de euro in 2010.

Totodata, dupa cum a declarat pentru revista Fabrica de Carne, domnul Sorin Minea, Director General Angst, tot in aceasta perioada, firma pe care o conduce va deschide inca 12 magazine proprii, majorandu-si astfel volumul vanzarilor, precum si al cifrei de afaceri.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...