Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst lanseaza o noua gama de produse santivia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agerpres informeaza ca Angst va lansa saptamana viitoare noua gama de produse SantiVia, cu continut redus de sare si grasimi. Reprezentantii companiei vor vorbi cu aceasta ocazie despre prelucrarea si procesarea produselor din carne fara potentiatorul de gust glutamat monosodic (E621).

Producatorul de mezeluri Angst este detinut de familia Minea. Compania, care detine doua fabrici si un lant de magazine, estimeaza o crestere a afacerilor cu 10%, de la 62 de milioane de euro in 2010.

Totodata, dupa cum a declarat pentru revista Fabrica de Carne, domnul Sorin Minea, Director General Angst, tot in aceasta perioada, firma pe care o conduce va deschide inca 12 magazine proprii, majorandu-si astfel volumul vanzarilor, precum si al cifrei de afaceri.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...