Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst lanseaza o noua gama de produse santivia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agerpres informeaza ca Angst va lansa saptamana viitoare noua gama de produse SantiVia, cu continut redus de sare si grasimi. Reprezentantii companiei vor vorbi cu aceasta ocazie despre prelucrarea si procesarea produselor din carne fara potentiatorul de gust glutamat monosodic (E621).

Producatorul de mezeluri Angst este detinut de familia Minea. Compania, care detine doua fabrici si un lant de magazine, estimeaza o crestere a afacerilor cu 10%, de la 62 de milioane de euro in 2010.

Totodata, dupa cum a declarat pentru revista Fabrica de Carne, domnul Sorin Minea, Director General Angst, tot in aceasta perioada, firma pe care o conduce va deschide inca 12 magazine proprii, majorandu-si astfel volumul vanzarilor, precum si al cifrei de afaceri.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...