Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Angst: nu caroli foods este primul producator al salamului de sibiu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul de firme din industria preparatelor din carne Angst sustine ca este primul producator al Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta lui Filippo Dozzi, dupa ce compania Caroli Foods a anuntat recent ca a investit 50.000 euro in recuperarea retetei si lansarea produsului. „Salsi, membra a grupului de firme Angst, este urmasa directa a fabricii de salam Filippo Dozzi si poate atesta documentar ca este primul producator al Salamului de Sibiu din Romania. Reteta originala este anterioara anului 1935.

In 1910 s-a infiintat, in Sinaia, fabrica de salam Filippo Dozzi. Documentele aflate in arhiva noastra atesta productia Salamului de Iarna (Salam de Sibiu) de la data inceperii productiei. Pret de aproape un secol reteta si procesul tehnologic au fost pastrate si folosite la fabrica Angst din Sinaia”, se arata intr-un comunicat al Angst.
Producatorul de mezeluri Caroli Foods a transmis saptamana trecuta un comunicat in care anunta lansarea Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta italianului Filippo Dozzi.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...