Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst: nu caroli foods este primul producator al salamului de sibiu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul de firme din industria preparatelor din carne Angst sustine ca este primul producator al Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta lui Filippo Dozzi, dupa ce compania Caroli Foods a anuntat recent ca a investit 50.000 euro in recuperarea retetei si lansarea produsului. „Salsi, membra a grupului de firme Angst, este urmasa directa a fabricii de salam Filippo Dozzi si poate atesta documentar ca este primul producator al Salamului de Sibiu din Romania. Reteta originala este anterioara anului 1935.

In 1910 s-a infiintat, in Sinaia, fabrica de salam Filippo Dozzi. Documentele aflate in arhiva noastra atesta productia Salamului de Iarna (Salam de Sibiu) de la data inceperii productiei. Pret de aproape un secol reteta si procesul tehnologic au fost pastrate si folosite la fabrica Angst din Sinaia”, se arata intr-un comunicat al Angst.
Producatorul de mezeluri Caroli Foods a transmis saptamana trecuta un comunicat in care anunta lansarea Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta italianului Filippo Dozzi.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...