Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst: nu caroli foods este primul producator al salamului de sibiu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul de firme din industria preparatelor din carne Angst sustine ca este primul producator al Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta lui Filippo Dozzi, dupa ce compania Caroli Foods a anuntat recent ca a investit 50.000 euro in recuperarea retetei si lansarea produsului. „Salsi, membra a grupului de firme Angst, este urmasa directa a fabricii de salam Filippo Dozzi si poate atesta documentar ca este primul producator al Salamului de Sibiu din Romania. Reteta originala este anterioara anului 1935.

In 1910 s-a infiintat, in Sinaia, fabrica de salam Filippo Dozzi. Documentele aflate in arhiva noastra atesta productia Salamului de Iarna (Salam de Sibiu) de la data inceperii productiei. Pret de aproape un secol reteta si procesul tehnologic au fost pastrate si folosite la fabrica Angst din Sinaia”, se arata intr-un comunicat al Angst.
Producatorul de mezeluri Caroli Foods a transmis saptamana trecuta un comunicat in care anunta lansarea Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta italianului Filippo Dozzi.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...