Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst: nu caroli foods este primul producator al salamului de sibiu

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul de firme din industria preparatelor din carne Angst sustine ca este primul producator al Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta lui Filippo Dozzi, dupa ce compania Caroli Foods a anuntat recent ca a investit 50.000 euro in recuperarea retetei si lansarea produsului. „Salsi, membra a grupului de firme Angst, este urmasa directa a fabricii de salam Filippo Dozzi si poate atesta documentar ca este primul producator al Salamului de Sibiu din Romania. Reteta originala este anterioara anului 1935.

In 1910 s-a infiintat, in Sinaia, fabrica de salam Filippo Dozzi. Documentele aflate in arhiva noastra atesta productia Salamului de Iarna (Salam de Sibiu) de la data inceperii productiei. Pret de aproape un secol reteta si procesul tehnologic au fost pastrate si folosite la fabrica Angst din Sinaia”, se arata intr-un comunicat al Angst.
Producatorul de mezeluri Caroli Foods a transmis saptamana trecuta un comunicat in care anunta lansarea Salamului de Sibiu, preparat dupa reteta italianului Filippo Dozzi.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...