Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst organizează cel mai mare concurs de ready meal din România

Autor: meatmilkluni, 14 mai, 2018

(Comunicat) Grupul Angst organizează pe 18 şi 19 mai YOUNG CHEF–cel mai mare concurs de ready meal din România. Competiţia are loc în cadrul Pack Expo 2018, expoziţia de ambalaje şi soluţii de ambalare din Europa de Sud-Est, care se desfăşoară între 16 şi 19 mai în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti.

 

Pe o suprafaţă de 150mp, într-un spaţiu special amenajat, cei 6 semifinalişti(tineri bucătari cu vârste de până în 35 de ani) selectaţi de membrii juriului vor prepara propriile reţete propuse pentru ready meal. La final, juriul format din Chef Sorin Bontea, Sorin Minea şi Chef Ioan Cristian Şerb va vota cei 4 finalişti care vor găti pe 19 mai aceeaşi reţetăpentru publicul premium prezent la expoziţie. Acesta va degusta şi va vota reţeta câştigătoare.

 

Tânărul câştigător va primi titlul şi trofeul YOUNG CHEF, precum şi un premiu în bani, în valoare de 1000 de euro.În plus, câştigătorul va beneficia de un abonament pe 12 luni la revista Gastromediaşi un interviuîn următorul număr al revistei, de după eveniment.

 

Organizat în parteneriat cu ULMA Packaging, YOUNG CHEF – concursul de reţete pentru ready meal este un concept nou de eveniment organizat în cadrul Pack Expo, din dorinţa de a promova ambalajele inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate cu ingeniozitate de tineri bucătari profesionişti din ingrediente proaspete şi de calitate.

Super show, super concurs la Pack Expo 2018! Vrei mai multe detalii? Le găseşti pe www.pack-expo.ro

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...