Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst partener oficial al salonului „fabrica de carne”, 19-23 octombrie 2011, la romexpo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dezvoltate in parteneriat cu Romexpo, saloanele Fabrica de carne si Fabrica de lapte se doresc a fi o platforma excelenta de comunicare pentru companiile de activeaza in domeniile carnii si lactatelor.

La cele doua saloane sunt asteptati sa isi expuna produsele si serviciile peste 100 de procesatori, furnizori de utilaje si echipamente, distribuitori de materii prime, echipamente frigorifice, igiena si dotari, retail, mici comercianti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din industria carnii si industria lactatelor.

In cadrul Saloanelor vor fi organizate simpozioane, comunicari stiintifice, dezbateri pe teme de interes pentru investitorii din industria alimentara. Alaturi de specialistii care sunt asteptati sa ia contact cu ultimele noutati din domeniu, publicul vizitator va avea posibilitatea sa deguste un bogat sortiment de produse din carne si lactate.

Toate produsele ANGST sunt realizate avand in vedere procuparea pentru o alimentatie sanatoasa. Fabrica de la Buftea produce preparate din carne de porc, vita, pasare si oaie. Retetele intrebuintate sunt in mare parte traditionale romanesti, dar si internationale.

Produsele fabricate de ANGST ajung in aproape toate zonele tarii avand in vedere ca acestea se vand si prin marile lanturi de magazine, unele dintre acestea cu acoperire nationala iar distributia produselor este mai concentrata in zona de centrala si de sud a tarii. Pe langa produsele din carne, ANGST ofera si alte produse pentru a satisface cerintele clientilor. In magazinele firmei pot fi gasite o sortimentatie bogata de produse food si nonfood, pe toate categoriile de pret accentul fiind pus pe calitate si diversificare permanenta, realizandu-se o conexiune realista la cerintele pietei.

Compania a fost infiintata in anul 1991 cu capital privat romano-elvetian, numele acesteia provenind de la actionarul majoritar Urs Angst. Grupul are 2 fabrici, una la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate) si alta la Sinaia (produse crud uscate- Salsi fiind primul producator din Romania al Salamului de Sibiu) si o retea compusa din 25 de magazine de tip supermarket. In anul 2010, Sorin Minea, presedintele firmei, a preluat pachetul majoritar al societatii Angst, familia Minea detinand de la acel moment controlul asupra companiei.

InfoAliment

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...