Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst partener oficial al salonului „fabrica de carne”, 19-23 octombrie 2011, la romexpo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dezvoltate in parteneriat cu Romexpo, saloanele Fabrica de carne si Fabrica de lapte se doresc a fi o platforma excelenta de comunicare pentru companiile de activeaza in domeniile carnii si lactatelor.

La cele doua saloane sunt asteptati sa isi expuna produsele si serviciile peste 100 de procesatori, furnizori de utilaje si echipamente, distribuitori de materii prime, echipamente frigorifice, igiena si dotari, retail, mici comercianti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din industria carnii si industria lactatelor.

In cadrul Saloanelor vor fi organizate simpozioane, comunicari stiintifice, dezbateri pe teme de interes pentru investitorii din industria alimentara. Alaturi de specialistii care sunt asteptati sa ia contact cu ultimele noutati din domeniu, publicul vizitator va avea posibilitatea sa deguste un bogat sortiment de produse din carne si lactate.

Toate produsele ANGST sunt realizate avand in vedere procuparea pentru o alimentatie sanatoasa. Fabrica de la Buftea produce preparate din carne de porc, vita, pasare si oaie. Retetele intrebuintate sunt in mare parte traditionale romanesti, dar si internationale.

Produsele fabricate de ANGST ajung in aproape toate zonele tarii avand in vedere ca acestea se vand si prin marile lanturi de magazine, unele dintre acestea cu acoperire nationala iar distributia produselor este mai concentrata in zona de centrala si de sud a tarii. Pe langa produsele din carne, ANGST ofera si alte produse pentru a satisface cerintele clientilor. In magazinele firmei pot fi gasite o sortimentatie bogata de produse food si nonfood, pe toate categoriile de pret accentul fiind pus pe calitate si diversificare permanenta, realizandu-se o conexiune realista la cerintele pietei.

Compania a fost infiintata in anul 1991 cu capital privat romano-elvetian, numele acesteia provenind de la actionarul majoritar Urs Angst. Grupul are 2 fabrici, una la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate) si alta la Sinaia (produse crud uscate- Salsi fiind primul producator din Romania al Salamului de Sibiu) si o retea compusa din 25 de magazine de tip supermarket. In anul 2010, Sorin Minea, presedintele firmei, a preluat pachetul majoritar al societatii Angst, familia Minea detinand de la acel moment controlul asupra companiei.

InfoAliment

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...