Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst partener oficial al salonului „fabrica de carne”, 19-23 octombrie 2011, la romexpo

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dezvoltate in parteneriat cu Romexpo, saloanele Fabrica de carne si Fabrica de lapte se doresc a fi o platforma excelenta de comunicare pentru companiile de activeaza in domeniile carnii si lactatelor.

La cele doua saloane sunt asteptati sa isi expuna produsele si serviciile peste 100 de procesatori, furnizori de utilaje si echipamente, distribuitori de materii prime, echipamente frigorifice, igiena si dotari, retail, mici comercianti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din industria carnii si industria lactatelor.

In cadrul Saloanelor vor fi organizate simpozioane, comunicari stiintifice, dezbateri pe teme de interes pentru investitorii din industria alimentara. Alaturi de specialistii care sunt asteptati sa ia contact cu ultimele noutati din domeniu, publicul vizitator va avea posibilitatea sa deguste un bogat sortiment de produse din carne si lactate.

Toate produsele ANGST sunt realizate avand in vedere procuparea pentru o alimentatie sanatoasa. Fabrica de la Buftea produce preparate din carne de porc, vita, pasare si oaie. Retetele intrebuintate sunt in mare parte traditionale romanesti, dar si internationale.

Produsele fabricate de ANGST ajung in aproape toate zonele tarii avand in vedere ca acestea se vand si prin marile lanturi de magazine, unele dintre acestea cu acoperire nationala iar distributia produselor este mai concentrata in zona de centrala si de sud a tarii. Pe langa produsele din carne, ANGST ofera si alte produse pentru a satisface cerintele clientilor. In magazinele firmei pot fi gasite o sortimentatie bogata de produse food si nonfood, pe toate categoriile de pret accentul fiind pus pe calitate si diversificare permanenta, realizandu-se o conexiune realista la cerintele pietei.

Compania a fost infiintata in anul 1991 cu capital privat romano-elvetian, numele acesteia provenind de la actionarul majoritar Urs Angst. Grupul are 2 fabrici, una la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate) si alta la Sinaia (produse crud uscate- Salsi fiind primul producator din Romania al Salamului de Sibiu) si o retea compusa din 25 de magazine de tip supermarket. In anul 2010, Sorin Minea, presedintele firmei, a preluat pachetul majoritar al societatii Angst, familia Minea detinand de la acel moment controlul asupra companiei.

InfoAliment

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...