Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst preia pachetul majoritar de la SALSI. Director Executiv: Carmen Gavrilescu!

Autor: meatmilkmiercuri, 10 ianuarie, 2018

(Comunicat) Grupul Angst anunţă că a finalizat preluarea pachetului majoritar de acţiuni al fabricii de produse crude uscate din Sinaia deţinând astfel 88% din acţiunile SALSI SA. În acest sens, domnul Sorin Minea a declarat: ,,Salsi Sinaia este cea mai veche fabrică de Salam de Sibiu din Romania, având o tradiţie de peste 100 de ani. Consumatorii români recunosc şi apreciază autenticitatea produsului nostru vedetă, Salamul de Sibiu IGP”. În prezent SALSI SA deţine aproximativ 15% din cota de piaţa valorică a Salamului de Sibiu.

 

Odată cu această preluare, acţionarul majoritar a hotărât întărirea echipei manageriale de la SALSI SA prin numirea doamnei Carmen Gavrilescu în functia de director executiv, poziţie din care va conduce planurile de dezvoltare ale fabricii încărcate de istorie, de la Sinaia, alături de o echipă de profesionişti.

 

Pasiunea cu care şi a construit întreaga experienţă a carierei o defineşte  ca profesionist, iar spiritul de echipă şi, implicit, rezultatele obţinute alături de oamenii cu care a lucrat se aşează firesc pe parcursul profesional, construit de-a lungul celor peste 20 de ani de experienţă în industria cărnii, domeniu în care s-a format, având la bază pregatirea în medicină veterinară, trecând prin toate departamentele de producţie şi consolidându-şi cariera în marketing.

 

Grupul de firme Angst cuprinde trei unitaţi productive: Angst Ro SRL (fabrica de produse fierte-afumate), Angst Bistro SRL (gastronomie şi ready-meal, sub brandul ,,Merinde Urbane,, deschisă în 2017), şi Salsi SA -Sinaia (produse crud-uscate), în care işi desfăşoară activitatea aproximativ 575 de angajaţi.

 

În acest context, Grupul Angst a iniţiat un amplu program de rebranding, atât prin remodelarea întregii game de produse, din punct de vedere vizual, cât şi sortimental. Arhitectura de brand şi designul de ambalaj au fost structurate în 3 directii: populară, tradiţională şi premium, fiecare dintre acestea targetând nevoile şi aşteptările consumatorilor.

 

“Pentru că suntem atenţi la nevoile consumatorilor români, am pregatit noua imagine pentru produsele noastre, unice din punct de vedere gust şi calitate. Obiectivul acestui rebranding este consolidarea poziţiei de lider al calităţii, precum şi tezaurizarea tradiţiilor autentice,româneşti”, declară domnul Sorin Minea, preşedintele Angst RO SRL.

 

Semnatura slogan ,,Angst.Artizan al cărnii” concentrează  ADN-ul brandului, validând încă o data maiestria şi meşteşugul deprinse de-a lungul timpului de generaţiile din cele trei fabrici care, zi de zi, ceas de ceas, au muncit şi au transmis mai departe taina lucrului bine facut, consolidând pozitia brandului Angst ca lider în calitate.

 

Cel mai tânar brand dezvoltat de Angst este ,,Merinde Urbane,,, care se adresează în special consumatorilor din mediul urban, cu un stil de viaţă dinamic, care au puţin timp pentru prepararea unei mese şi sunt în cautarea unor soluţii simple, cu gust ,,ca la mama acasă,, dar care, în egală masură, ţincont de o alimentatie sănătoasă, variată şi garantat savuroasă. Versatilitatea gamei este un element definitoriu, consumatorul regăsind în aceasta, în egală masura, produse clasice, realizate dupa reţete tradiţionale româneşti, dar şi reţete noi, moderne, cu tonuri exotice, pentru gusturi sofisiticate. Compania Angst este deţinută integral de familia Minea.

Dunapack Rambox construiește o nouă fabrică de ambalaje din carton ondulat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 octombrie 2018

(Comunicat) Dunapack Rambox, filiala locală a diviziei Dunapack Packaging, parte din grupul austriac de firme Prinzhorn Group, anunță începerea lucrărilor de construcție pentru noua fabrică de ambalaje de carton ondulat din Bolintin-Deal.   Noua unitate de producțieDunapack Rambox va funcționa în mod complementar...

Viand JSC preia G-A Nutriție animală, CC verifică tranzacția
Autor: meatmilk  /   vineri, 5 octombrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care VIAND JSC preia G-A Nutritie Animală SRL. VIAND JSC, companie cu sediul în Bulgaria, este activă pe piața producerii și comercializării nutrețurilor combinate (complete și de completare) la nivel mondial.   În România este prezentă pe piaţa de...