Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Angst și Carrefour au deschis al 20-lea magazin comun

Autor: Ilie Stoianmarți, 5 februarie, 2013

Carrefour Romania a remodelat la inceputul lunii februarie magazinul Angst de pe Soseaua Giurgiului nr. 127 din Bucuresti. Magazinul, cu o suprafata de vanzare de circa 100 de metri patrati, a fost inaugurat de catre compania Angst la sfarsitul lunii ianuarie, cu o saptamana inainte de a fi remodelat.

In urma  operatiunii, reteaua Express a ajuns la 20 de magazine, dintre care 17 sunt operate in sistem de franciza de catre Angst, iar trei sunt unitati comerciale proprii, informeaza Magazinul progresiv.

Carrefour opereaza in prezent in Romania trei formate de retail, cu un total de 109 magazine: 24 de hypermarketuri Carrefour, 65 de supermarketuri Carrefour Market si 20 magazine de proximitate Express.

Grupul Angst detine doua fabrici de mezeluri, o mica unitate de procesare a laptelui si o retea de 25 de magazine, dintre care 17 Express Angst.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...