Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Anpa va lansa, saptamana aceasta, licitatia pentru executia bursei de peste de la tulcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo, citand Agerpres, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) va lansa, saptamana aceasta, licitatia pentru executia Bursei de peste de la Tulcea, a anuntat, din nou, presedintele ANPA, Sorin Manaila. Acesta spera ca in maxim doua luni sa inceapa constructia efectiva si viseaza la tranzactionarea a peste 4.000 de tone de peste anual prin intermediul Bursei de peste din Tulcea.

Prezent in 10 august a.c. la Tulcea, presedintele ANPA a declarat ca saptamana aceasta va fi publicat pe SEAP caietul de sarcini pentru proiectul si executia Bursei de peste, dupa ce, in urma cu aproape doua luni, a fost organizata licitatie pentru studiul de fezabilitate, cererea de finantare si planul de afaceri al obiectivului. Presedintele ANPA a mai anuntat lansarea licitatiei.

Studiul de fezabilitate, cererea de finantare si planul de afaceri au fost deja realizate si predate Agentiei. Acum vom lansa constructia propriu-zisa. Speram ca tranzactiile sa decurga in termeni normali, iar intr-o luna, maximum doua, sa incepem constructia, a afirmat Manaila.

Bursa de peste de la Tulcea va avea 15 puncte de colectare in Delta Dunarii, pe apa si pe uscat.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...