Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Anpa va lansa, saptamana aceasta, licitatia pentru executia bursei de peste de la tulcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo, citand Agerpres, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) va lansa, saptamana aceasta, licitatia pentru executia Bursei de peste de la Tulcea, a anuntat, din nou, presedintele ANPA, Sorin Manaila. Acesta spera ca in maxim doua luni sa inceapa constructia efectiva si viseaza la tranzactionarea a peste 4.000 de tone de peste anual prin intermediul Bursei de peste din Tulcea.

Prezent in 10 august a.c. la Tulcea, presedintele ANPA a declarat ca saptamana aceasta va fi publicat pe SEAP caietul de sarcini pentru proiectul si executia Bursei de peste, dupa ce, in urma cu aproape doua luni, a fost organizata licitatie pentru studiul de fezabilitate, cererea de finantare si planul de afaceri al obiectivului. Presedintele ANPA a mai anuntat lansarea licitatiei.

Studiul de fezabilitate, cererea de finantare si planul de afaceri au fost deja realizate si predate Agentiei. Acum vom lansa constructia propriu-zisa. Speram ca tranzactiile sa decurga in termeni normali, iar intr-o luna, maximum doua, sa incepem constructia, a afirmat Manaila.

Bursa de peste de la Tulcea va avea 15 puncte de colectare in Delta Dunarii, pe apa si pe uscat.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...