Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Anpa va lansa, saptamana aceasta, licitatia pentru executia bursei de peste de la tulcea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo, citand Agerpres, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) va lansa, saptamana aceasta, licitatia pentru executia Bursei de peste de la Tulcea, a anuntat, din nou, presedintele ANPA, Sorin Manaila. Acesta spera ca in maxim doua luni sa inceapa constructia efectiva si viseaza la tranzactionarea a peste 4.000 de tone de peste anual prin intermediul Bursei de peste din Tulcea.

Prezent in 10 august a.c. la Tulcea, presedintele ANPA a declarat ca saptamana aceasta va fi publicat pe SEAP caietul de sarcini pentru proiectul si executia Bursei de peste, dupa ce, in urma cu aproape doua luni, a fost organizata licitatie pentru studiul de fezabilitate, cererea de finantare si planul de afaceri al obiectivului. Presedintele ANPA a mai anuntat lansarea licitatiei.

Studiul de fezabilitate, cererea de finantare si planul de afaceri au fost deja realizate si predate Agentiei. Acum vom lansa constructia propriu-zisa. Speram ca tranzactiile sa decurga in termeni normali, iar intr-o luna, maximum doua, sa incepem constructia, a afirmat Manaila.

Bursa de peste de la Tulcea va avea 15 puncte de colectare in Delta Dunarii, pe apa si pe uscat.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...