Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

ANPC a organizat o întâlnire cu asociațiile de consumatori

Autor: meatmilkjoi, 23 ianuarie, 2020

ANPC a organizat recent o întâlnire cu asociațiile și organizațiile de consumatori din România. Scopul întâlnirii a fost unul consultativ și a avut ca rezultat final desemnarea reprezentanților asociațiilor de consumatori în Consiliul consultativ pentru protecția consumatorilor, organizat la nivel național.

 

La întâlnire au participat: Asociația INFOCONS, Asociația PRO Consumatori, Asociația CREDERE, Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare, Fundația „Orizonturi Tinere”, Asociația Profesionistilor pentru Protecția Consumatorilor, Asociația Consumers United/Consumatorii Uniți, Asociația pentru Protecția Consumatorilor Pitești, Asociaţia pentru Protecția Consumatorilor Câmpulung Muscel, Asociația pentru Apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor “APCONS” Iași, Asociaţia pentru Protecția Consumatorilor „Euro-Protect Consum” Câmpulung Moldovenesc, Federația Asociațiilor de Consumatori, Federația “ARGESUL” a Asociațiilor de Consumatori Pitești, Confederația Națională a Federațiilor de Consumatori din România – Convenția CONROM.

 

Din partea ANPC au mai participat: doamna Valentina Veronica Mitran Piticu, Vicepreședinte, doamna Mihaela Irina Ionescu, Secretar General și domnul Paul Anghel, Director General.

 

În prima parte a întâlnirii, asociațiile de consumatori și-au prezentat activitatea desfășurată în ultimul an. În partea a doua a întâlnirii, asociațiile de consumatori i-au desemnat pe dl. Sorin Mierlea – Președinte INFOCONS, pe dl. Costel Stanciu – Președinte Asociația PRO Consumatori și pe dl. Alin Iacob – Președinte AURSF, ca reprezentanți ai asociațiilor de consumatori în Consiliul consultativ pentru protecția consumatorilor.

 

“Sunt convins că acest prim pas, făcut astăzi, prin întâlnirea conducerii ANPC cu reprezentanții asociațiilor de consumatori este menit să întărească și să dezvolte parteneriatul dintre instituțiile publice și societatea civilă, în scopul asigurării protecției eficiente și durabile a consumatorilor”, a declarat domnul Eduardt Cozminschi, Președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

 

Întâlnirea ministrului Agriculturii cu Ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 ianuarie 2020

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, l-a primit luni, 20 ianuarie 2020, la sediul instituției pe E.S. Sufyan Qudah, Ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei în România.   În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat subiecte referitoare la schimburile comerciale cu produse agroalimentare dintre...

Întâlniri de lucru la Berlin, cu ocazia târgului ”Săptămâna Verde”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 ianuarie 2020

Delegația oficială a României condusă de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Adrian OROS a avut o serie de întâlniri de lucru în prima zi a Târgului internațional pentru alimentație, agricultură și grădinărit Săptămâna Verde 2020, organizat la Berlin în perioada 17 - 26 ianuarie 2020.   În prima parte a...