Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Anpc gaseste produse traditionale cu e-uri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La 73% dintre cei 400 de comercianti verificati, ANPC a depistat nereguli in ce priveste vanzarea de produse traditionale, precum Parizer ca la Bunica, Salam de Casa, sau Carnati Afumati, fiind neinregistrate si continand E-uri, informeaza Mediafax.

Presedintele ANPC, Constantin Cerbulescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultima perioada s-a constatat utilizarea excesiva (pana la derizoriu) a termenilor traditional, traditionalitate, reteta traditionala, traditie.

El a precizat ca, in urma controalelor la nivel national, 296 (73,6%) din cei 402 agenti economici verificati prezentau nereguli, in ce priveste legalitatea utilizarii termenilor traditional, reteta traditionala sau a produselor alimentare cu indicatie geografica/denumire de origine. (TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...