Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Anpc gaseste produse traditionale cu e-uri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La 73% dintre cei 400 de comercianti verificati, ANPC a depistat nereguli in ce priveste vanzarea de produse traditionale, precum Parizer ca la Bunica, Salam de Casa, sau Carnati Afumati, fiind neinregistrate si continand E-uri, informeaza Mediafax.

Presedintele ANPC, Constantin Cerbulescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultima perioada s-a constatat utilizarea excesiva (pana la derizoriu) a termenilor traditional, traditionalitate, reteta traditionala, traditie.

El a precizat ca, in urma controalelor la nivel national, 296 (73,6%) din cei 402 agenti economici verificati prezentau nereguli, in ce priveste legalitatea utilizarii termenilor traditional, reteta traditionala sau a produselor alimentare cu indicatie geografica/denumire de origine. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...