Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ansvsa a aplicat amenzi de 26.000 de lei pentru nerespectarea conditiilor de igiena in unitatile alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 11.03.2011 – 17.03.2011, inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor din cadrul Directiilor judetene sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor si a Municipiului Bucuresti, au desfasurat 2.514 activitati de control in unitatile din industria agroalimentara.

Ca urmare a deficientelor constatate, au fost aplicate 22 sanctiuni contraventionale, in valoare de 26.000 de lei si 39 de avertismente. De asemenea, au fost emise 10 Ordonante de Suspendare a Activitatii si 31 de Ordonante de Interzicere a Activitatii.

Unitatile din industria agroalimentara controlate desfasoara activitati pe domenii de activitate: fabricarea painii si produselor de patiserie, a produselor de morarit, a bauturilor racoritoare si alcoolice si unitati de depozitare pentru seminte, legume si fructe.

In urma controalelor efectuate, au fost constatate o serie de neconformitati, cum ar fi: conditiile de igiena necorespunzatoare, depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare, nerespectarea criteriilor de compatibilitate la depozitare, nerespectarea conditiilor de manipulare, nerespectarea planului de autocontrol, sursa de apa utilizata contaminata bacteriologic si lipsa monitorizarii temperaturii in spatiul de depozitare.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...