Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ansvsa a aplicat amenzi de 26.000 de lei pentru nerespectarea conditiilor de igiena in unitatile alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 11.03.2011 – 17.03.2011, inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor din cadrul Directiilor judetene sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor si a Municipiului Bucuresti, au desfasurat 2.514 activitati de control in unitatile din industria agroalimentara.

Ca urmare a deficientelor constatate, au fost aplicate 22 sanctiuni contraventionale, in valoare de 26.000 de lei si 39 de avertismente. De asemenea, au fost emise 10 Ordonante de Suspendare a Activitatii si 31 de Ordonante de Interzicere a Activitatii.

Unitatile din industria agroalimentara controlate desfasoara activitati pe domenii de activitate: fabricarea painii si produselor de patiserie, a produselor de morarit, a bauturilor racoritoare si alcoolice si unitati de depozitare pentru seminte, legume si fructe.

In urma controalelor efectuate, au fost constatate o serie de neconformitati, cum ar fi: conditiile de igiena necorespunzatoare, depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare, nerespectarea criteriilor de compatibilitate la depozitare, nerespectarea conditiilor de manipulare, nerespectarea planului de autocontrol, sursa de apa utilizata contaminata bacteriologic si lipsa monitorizarii temperaturii in spatiul de depozitare.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...