Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ansvsa: comandamentul sezon estival 2012 va activa in perioada 1 iulie – 31 august

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conducerea A.N.S.V.S.A. a dispus constituirea Comandamentului Sezon Estival 2012, care va activa in perioada 1 iulie – 31 august, a informat institutia, citeaza Recolta.eu.

Verificarile inspectorilor ANSVSA vor viza, in baza unui program tematic de control, magazinele alimentare, restaurantele, unitatile tip fast-food, cantinele, pensiunile turistice, taberele de copii, si alte unitati de alimentatie publica, in care se prepara si se servesc alimente.

Cresterea rulajului de marfa al unitatilor din industria alimentara din aceste zone, in special al celor care prepara si furnizeaza alimente pentru persoanele aflate in orasele si statiunile turistice, reprezinta un potential risc pentru sanatatea umana.

Inspectorii sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor vor verifica modul in care agentii economici respecta normele legale privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul si comercializarea produselor alimentare.

In cadrul Comandamentului vor actiona inspectori sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor detasati de la Directiile Sanitare Veterinare judetene, organizati in echipe de cate doua persoane, in serii de cate doua saptamani.

Rolul acestor echipe de inspectori este acela de a sprijini activitatea de verificare si control a personalului specializat din cadrul DSVSA Constanta, in orasele si statiunile turistice de pe litoralul Marii Negre.

Inspectorii ANSVSA isi vor desfasura activitatea specifica in colaborare cu celelalte autoritati locale, cu responsabilitati in domeniu.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...