Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ansvsa controleaza spatiile frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectori ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, isotiti de cei ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru siguranta Alimentelor Ilfov au verificat depozitele care functioneaza pentru produse alimentare cu regim termic, depozite autorizate sanitar-veterinar.

Au fost aplicate cinci sanctiuni, pentru neconformitati constatate, constand in amenzi contraventionale, in valoare totala de 10.320 lei, fiind acordat un advertisment si o Ordonanta de Suspendare a Activitatii, urmata de confiscarea unei cantitati de 900 de kilograme produse din carne (bacon congelat, importat din Anglia) cu termen de valabilitate expirat.

Noua astfel de unitati au fost controlate, dintre care patru au fost depozite frigorifice autorizate pentru efectuarea de schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animale. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...