Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ansvsa controleaza spatiile frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectori ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, isotiti de cei ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru siguranta Alimentelor Ilfov au verificat depozitele care functioneaza pentru produse alimentare cu regim termic, depozite autorizate sanitar-veterinar.

Au fost aplicate cinci sanctiuni, pentru neconformitati constatate, constand in amenzi contraventionale, in valoare totala de 10.320 lei, fiind acordat un advertisment si o Ordonanta de Suspendare a Activitatii, urmata de confiscarea unei cantitati de 900 de kilograme produse din carne (bacon congelat, importat din Anglia) cu termen de valabilitate expirat.

Noua astfel de unitati au fost controlate, dintre care patru au fost depozite frigorifice autorizate pentru efectuarea de schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animale. (TS)

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...