Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ansvsa controleaza spatiile frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectori ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, isotiti de cei ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru siguranta Alimentelor Ilfov au verificat depozitele care functioneaza pentru produse alimentare cu regim termic, depozite autorizate sanitar-veterinar.

Au fost aplicate cinci sanctiuni, pentru neconformitati constatate, constand in amenzi contraventionale, in valoare totala de 10.320 lei, fiind acordat un advertisment si o Ordonanta de Suspendare a Activitatii, urmata de confiscarea unei cantitati de 900 de kilograme produse din carne (bacon congelat, importat din Anglia) cu termen de valabilitate expirat.

Noua astfel de unitati au fost controlate, dintre care patru au fost depozite frigorifice autorizate pentru efectuarea de schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animale. (TS)

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...