Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ansvsa controleaza spatiile frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectori ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, isotiti de cei ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru siguranta Alimentelor Ilfov au verificat depozitele care functioneaza pentru produse alimentare cu regim termic, depozite autorizate sanitar-veterinar.

Au fost aplicate cinci sanctiuni, pentru neconformitati constatate, constand in amenzi contraventionale, in valoare totala de 10.320 lei, fiind acordat un advertisment si o Ordonanta de Suspendare a Activitatii, urmata de confiscarea unei cantitati de 900 de kilograme produse din carne (bacon congelat, importat din Anglia) cu termen de valabilitate expirat.

Noua astfel de unitati au fost controlate, dintre care patru au fost depozite frigorifice autorizate pentru efectuarea de schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animale. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...