Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ansvsa controleaza spatiile frigorifice

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectori ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, isotiti de cei ai Directiei Sanitare Veterinare si pentru siguranta Alimentelor Ilfov au verificat depozitele care functioneaza pentru produse alimentare cu regim termic, depozite autorizate sanitar-veterinar.

Au fost aplicate cinci sanctiuni, pentru neconformitati constatate, constand in amenzi contraventionale, in valoare totala de 10.320 lei, fiind acordat un advertisment si o Ordonanta de Suspendare a Activitatii, urmata de confiscarea unei cantitati de 900 de kilograme produse din carne (bacon congelat, importat din Anglia) cu termen de valabilitate expirat.

Noua astfel de unitati au fost controlate, dintre care patru au fost depozite frigorifice autorizate pentru efectuarea de schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animale. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...