Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ANSVSA sărbătorește 10 ani de activitate în noua organizare

Autor: Meat MIlkluni, 2 iunie, 2014

Azi și mâine se vor derula manifestările care marchează 10 ani de activitate a ANSVSA în actuala organizare. Evenimentul va prilejui, printre altele, o vizită la Institutul de Diagnoză, vizitarea companiei Angst, ca exemplificare a modului în care se aplică legislația sanitar-veterinară iar, mâine, o ședință festivă care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Dintre invitați nu vor lipsi Victor Ponta-Primministru, Daniel Constantin-Vicepremier și Ministru al Agriculturii, invitați din străinătate și reprezentanți ai principalelor asociații profesionale.

Agenția infoALIMENT și redacția publicațiilor infoALIMENT Magazin, Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte și infoFERMA felicită specialiștii ANSVSA pentru momentul de bilanț și urează acestei instituții succes în activitatea sa.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...