Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ansvsa va subventiona testele de laborator pentru actiunile din programul strategic pentru fermele comerciale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(agroinfo) Costurile testelor de laborator aferente actiunilor sanitar-veterinare din Programul strategic al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) vor fi suportate de stat si pentru exploatatiile comerciale, potrivit unui proiect al ANSVSA ce va intra in vigoare saptamana viitoare, a anuntat vineri, la Rasnov, Iulia Cohen, director al Directiei de Monitorizare si Supraveghere Sanitara Veterinara din ANSVSA.

Clarificarea vine pentru a preciza cheltuiala statului pentru costurile de laborator care survin din analizarea probelor colectate in urma actiunilor din Programul strategic.

Manopera de recoltare sau de efectuare a vaccinurilor in exploatatiile comerciale este in sarcina agentului economic in continuare, asa cum a fost si anii trecuti, a declarat Iulia Cohen.

Pentru gospodariile populatiei, statul subventioneaza in continuare si testele de laborator, si manopera, mai putin costurile actiunilor care se fac la cererea proprietarilor, a mai precizat aceasta.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...