Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ansvsa va subventiona testele de laborator pentru actiunile din programul strategic pentru fermele comerciale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(agroinfo) Costurile testelor de laborator aferente actiunilor sanitar-veterinare din Programul strategic al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) vor fi suportate de stat si pentru exploatatiile comerciale, potrivit unui proiect al ANSVSA ce va intra in vigoare saptamana viitoare, a anuntat vineri, la Rasnov, Iulia Cohen, director al Directiei de Monitorizare si Supraveghere Sanitara Veterinara din ANSVSA.

Clarificarea vine pentru a preciza cheltuiala statului pentru costurile de laborator care survin din analizarea probelor colectate in urma actiunilor din Programul strategic.

Manopera de recoltare sau de efectuare a vaccinurilor in exploatatiile comerciale este in sarcina agentului economic in continuare, asa cum a fost si anii trecuti, a declarat Iulia Cohen.

Pentru gospodariile populatiei, statul subventioneaza in continuare si testele de laborator, si manopera, mai putin costurile actiunilor care se fac la cererea proprietarilor, a mai precizat aceasta.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...