Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Antena satelor: producatorii ecologici ar putea beneficia de subventii duble

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii agricoli ecologici din Romania ar putea beneficia, din ianuarie 2012, de subventie dubla pentru perioada de conversie, de trecere de la agricultura conventionala la cea ecologica, urmand sa detina conditii egale cu fermieri europeni, a declarat, pentru portalul agroazi.ro, presedintele Asociatiei Bio-Romania, Marian Cioceanu, prezent la targul de profil – Biofach 2011.

„Acest sector trebuie sprijinit in continuare deoarece Romania are una din cele mai fertile suprafete de teren ecologic din Europa si un potential urias in aceasta zona”, a subliniat Cioceanu.

Biofach 2011, de la Nuremberg, Germania, a avut loc in perioada 16 -19 februarie. In cadrul targului 17 firme romanesti au expus produse ecologice: Fructe de padure, cereale, miere, faguri de miere, propolis, polen, ceara de albine seminte de floarea soarelui si ulei.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...