Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Antena satelor: producatorii ecologici ar putea beneficia de subventii duble

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorii agricoli ecologici din Romania ar putea beneficia, din ianuarie 2012, de subventie dubla pentru perioada de conversie, de trecere de la agricultura conventionala la cea ecologica, urmand sa detina conditii egale cu fermieri europeni, a declarat, pentru portalul agroazi.ro, presedintele Asociatiei Bio-Romania, Marian Cioceanu, prezent la targul de profil – Biofach 2011.

„Acest sector trebuie sprijinit in continuare deoarece Romania are una din cele mai fertile suprafete de teren ecologic din Europa si un potential urias in aceasta zona”, a subliniat Cioceanu.

Biofach 2011, de la Nuremberg, Germania, a avut loc in perioada 16 -19 februarie. In cadrul targului 17 firme romanesti au expus produse ecologice: Fructe de padure, cereale, miere, faguri de miere, propolis, polen, ceara de albine seminte de floarea soarelui si ulei.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...