Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Antreprenorul afacerii Tonka intră în franciza Subway

Autor: Meat MIlkjoi, 18 septembrie, 2014

Cristian Dumitru, antreprenorul în vârstă de 37 de ani care a creat brandul local Tonka, ce cuprinde com¬pania-mamă de distribuţie cu acelaşi numele, un club-ca¬fenea şi un magazin de îmbrăcăminte în Piaţa Romană din Capitală, a deschis la începutul acestei săptămâni cea de-a 21-a unitate Subway din România, informeaza ZF.

Noua franciză este amplasată în Bucureşti Mall şi este unitatea cu numărul unsprezece a Subway deschisă într-un mall de pe piaţa locală.

„Data deschiderii restaurantului coincide cu începerea noului an şcolar şi sfârşitul perioadei de concediu, evenimente care vor aduce un număr ridicat de clienţi în Bucureşti Mall (tranzitat zilnic de 25.000-30.000 de vizitatori – n.red.), motiv pentru care momentul este unul oportun“, spune Cristian Dumitru.

El controlează compania Tonka Distribution cu afaceri de peste 3,5 milioane de euro anual şi este antreprenor „de meserie“, fiind acţionar şi în alte firme precum Abiseea, Amourette, CRC Textil Grup sau Fast Food Invest.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...