Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Anuga 2017: La Koln, Mirdatod caută să-și extindă baza de beneficiari externi

Autor: Ursachi Veronicamiercuri, 11 octombrie, 2017

Fiind prezentă pentru prima oară la standurile celui mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2017, compania Mirdatod speră să își extindă baza de beneficiari externi pentru produsele sale lactate.

 

Singura firmă din România care are o certificare europeană care să ateste originea produsului, Mirdatod propune beneficiarilor externi, desigur, telemeaua de Ibănești, diverse sortimente de cașcaval, ruladă afumată etc.

 

Domnul inginer Nicu Bumb, reprezentantul firmei mureșene, a declarat pentru revista Meat.Milk. că în prezent volumul exporturilor se ridică la 8 %, ținta principală fiind comunitățile de români din Statele Unite, Spania și Italia, însă tocmai de aceea sunt prezenți la Koln, pentru a găsi noi piețe.

 

Referitor la activitatea curentă, domnul Bumb a adăugat că în cel mult două luni de zile, Mirdatod va lansa trei produse noi, mai precis, Cașcavalul de Ibănești, urda de Ibănești și smântâna de Ibănești, în acest moment lucrându-se la conceptul de etichetă. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 10 octombrie 2017)

La Anuga 2017, Transavia participă cu stand propriu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 octombrie 2017

(Comunicat) Transavia, liderul pieței locale de carne de pui,participă la o nouă ediție a târgului Anuga, cel mai important eveniment dedicat industriei agroalimentare la nivel global. Evenimentul adebutat anul acesta pe data de 7 octombrie și va continua până pe 11 octombrie, reunind la Köln peste 7,400 de expozanți din întreaga lume...

Anuga 2017: În premieră la Koln, Optimeat mizează pe linia de animale vii
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 octombrie 2017

Deși vizitează târgul Anuga încă de la ediția din anul 1993, doamna Valeria Dumitrescu, Referent Export al companiei Optimeat ne-a declarat că firma pe care o reprezintă participă pentru prima oară ca expozant.   Având ca argument calitatea de excepție a cărnii de ovine și bovine pe care o au animalele exportate și care,...