Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Anuga 2017: La Koln, Mirdatod caută să-și extindă baza de beneficiari externi

Autor: Ursachi Veronicamiercuri, 11 octombrie, 2017

Fiind prezentă pentru prima oară la standurile celui mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2017, compania Mirdatod speră să își extindă baza de beneficiari externi pentru produsele sale lactate.

 

Singura firmă din România care are o certificare europeană care să ateste originea produsului, Mirdatod propune beneficiarilor externi, desigur, telemeaua de Ibănești, diverse sortimente de cașcaval, ruladă afumată etc.

 

Domnul inginer Nicu Bumb, reprezentantul firmei mureșene, a declarat pentru revista Meat.Milk. că în prezent volumul exporturilor se ridică la 8 %, ținta principală fiind comunitățile de români din Statele Unite, Spania și Italia, însă tocmai de aceea sunt prezenți la Koln, pentru a găsi noi piețe.

 

Referitor la activitatea curentă, domnul Bumb a adăugat că în cel mult două luni de zile, Mirdatod va lansa trei produse noi, mai precis, Cașcavalul de Ibănești, urda de Ibănești și smântâna de Ibănești, în acest moment lucrându-se la conceptul de etichetă. (Veronica Ursachi-Corespondență din Koln, 10 octombrie 2017)

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.   Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei,...

La Alimentaria, Zimbria imbie Spania cu delicii din Covurlui
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 16 aprilie 2018

Prezenta constant la evenimentele internationale, Zimbria, care de aceasta data promoveaza prin afisaj compania Dru Agro, imbie vizitatorii targului Alimentaria 2018 cu delicii traditionale manufacturate dupa stravechi retete din zona Covurluiului.   Aflata la standul firmei, doamna Maria Kurtukuz ne-a declarat cà, de aceasta data,...