Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Anuga FoodTec își deschide porțile luna viitoare

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 25 februarie, 2015


Acoperind toate aspectele legate de producția de alimente, de la masini si recipiente pentru ingrediente sau servicii, Anuga FoodTec intenționează să atragă în jur de 43.000 de vizitatori in acest an, atunci când își deschide porțile în luna martie anul acesta, informează Globalmeatnews.

Desfășurată în perioada 24-27 martie, la Kölnmesse în Köln, Germania, expoziție din acest an se va concentra pe „utilizarea eficientă a resurselor”, ca temă cheie, cu un program de susținere pentru a explora problema pe mai multe niveluri diferite.

Expoziția va fi împărțită în trei secțiuni principale: tehnologia de procesare și ingrediente, ambalare și siguranță alimentară și de management al calității.
Vor fi, de asemenea, „spectacole speciale” din cadrul acestor secțiuni, printre care: Futurelab, ROBOTIK-Pack-Line, Live Lab, Speakers ‘Corner și Meeting Point Food Ingredients.
Ultimul spectacol, în anul 2012, a găzduit 1289 expozanti și, în acest an, acest număr pare să ajungă la aproape 1.500. Expozanții vor fi prezenți din aproximativ 40 de țări, inclusiv companiile Bizerba, Multivac, GEA, Tipper Tie, Mettler Toledo, Vemag și Treif.
În acest an în zona dedicată furnizorilor din industria cărnii va fi și mai mare, datorită interesului în creștere pentru această expoziție. Expozantii din acest sector vor ocupa acum hala cea mai mare, hala nr. 6, comparabil cu hala nr.9 în 2012.

Forum-urile de la Anuga FoodTec

Un număr de forumuri vor avea loc în cadrul expoziției ce se va desfășura pe parcursul a patru zile. Va prezentăm aici o selecție din cele mai relevante:
24 Martie:
Alimentele necesare- inovațiile în conservare și ambalare
1pm – 2.30pm
Congress Centre North, Rheinsaal

Aspecte de igienă și curățare pentru containere și recipiente de transport
3.30pm – 5pm
Congress Centre North, Rheinsaal

25 Martie:
Inovațiile în tehnologia cărnii
10am – 12pm
Congress Centre North, Rheinsaal

Robotică în producția alimentelor
10am – 12pm
Congress Centre North, Rheinsaal
Analiza senzorială instrumentală pentru miros, gust și aspect- Instrumente inovatoare pentru cercetare și dezvoltare și Controlul Calității în industria alimentară (care include o discuție despre rapida detectare a mirosului de vier la carne, de Dr. John-Erik Haugen, Nofima AS, Aas, Norvegia).
10am – 12pm
Boulevard North A 4

Etică in producția alimentară
1pm – 2.30pm
Congress Centre North, Rheinsaal

Ambalarea în atmosferă modificată
1pm – 2.30pm
Congress Centre North, Rheinsaal

26 Martie
Inovații în tehnologia ambalajelor
10am – 12pm
Congress Centre North, Rheinsaal

27 Martie
Producția alimentelor Halal
10am – 12pm
Congress Centre North, Rheinsaal

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...