Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Anuga FoodTec se axează pe segmentul ingredientelor funcționale

Autor: Meat MIlkluni, 28 aprilie, 2014

Ingredientele alimentare vor avea un loc special în următoarea ediție a Anuga FoodTec din Köln, accentul punându-se pe ingredientele funcționale, informează The Meat Site.

Zona special concepută se va numi „Meeting Point – Food Ingredients” și va fi un loc de comunicare și schimb de informații.

Furnizorii de ingrediente au posibilitatea de a participa aici în condiții atractive sau să se prezinte în mod individual, în imediata vecinătate a grupului lor țintă, adică dezvoltatorii de produse și manageri de fabrici.

Anuga FoodTec – expoziția internațională dedicată furnizorilor internaționali de mâncare și băuturi- va găzdui peste 1.300 de expozanți din aproximativ 40 de țări și aproximativ 43.000 de experți din industrie din 131 de țări.

Anuga FoodTec care va avea loc între 24 și 27 martie 2015 este organizat de Koelnmesse și DLG (Deutsche LANDWIRTSCHAFTS – Gesellschaft – Societatea Agricolă Germană).

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...