Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Anul 2011 ar putea aduce ministerului agriculturii un buget de 3,3 miliarde de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Proiectul de buget pentru anul 2011, prevede suma de 3,3 miliarde de euro pentru agricultura romaneasca, a declarat premierul Emil Boc, in cadrul unei conferinte de presa.
„Pentru 2011, in proiectul de buget avem 3,3 miliarde de euro pentru agricultura, o suma extrem de importanta, care va contribui la modernizarea agriculturii romanesti si la realizarea obiectivului pe termen mediu si lung pe care il avem, de a face din agricultura o sursa importanta de crestere economica in Romania si de a transforma Romania dintr-o tara importatoare de produse agroalimentare intr-o tara care sa exporte asemenea produse agroalimentare”, spune Emil Boc.

Potrivit primului ministru, avem o piata de 22 de milioane de oameni si, din nefericire, inca se importa foarte mult produse agroalimentare in aceasta tara. Prin aceasta politica orientata inclusiv prin investitiile mentionate, ne propunem realizarea obiectivului pe termen mediu si lung de a avea Romania ca tara exportatoare de produse agroalimentare.

In 2010, suma investita in agricultura este de 2,6 miliarde de euro, reprezentand bani pentru subventii, plata pe suprafata, plati pentru investitii – bani atat de la Uniunea Europeana, cat si din bugetul national.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...