Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Anul 2011 ar putea aduce ministerului agriculturii un buget de 3,3 miliarde de euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Proiectul de buget pentru anul 2011, prevede suma de 3,3 miliarde de euro pentru agricultura romaneasca, a declarat premierul Emil Boc, in cadrul unei conferinte de presa.
„Pentru 2011, in proiectul de buget avem 3,3 miliarde de euro pentru agricultura, o suma extrem de importanta, care va contribui la modernizarea agriculturii romanesti si la realizarea obiectivului pe termen mediu si lung pe care il avem, de a face din agricultura o sursa importanta de crestere economica in Romania si de a transforma Romania dintr-o tara importatoare de produse agroalimentare intr-o tara care sa exporte asemenea produse agroalimentare”, spune Emil Boc.

Potrivit primului ministru, avem o piata de 22 de milioane de oameni si, din nefericire, inca se importa foarte mult produse agroalimentare in aceasta tara. Prin aceasta politica orientata inclusiv prin investitiile mentionate, ne propunem realizarea obiectivului pe termen mediu si lung de a avea Romania ca tara exportatoare de produse agroalimentare.

In 2010, suma investita in agricultura este de 2,6 miliarde de euro, reprezentand bani pentru subventii, plata pe suprafata, plati pentru investitii – bani atat de la Uniunea Europeana, cat si din bugetul national.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...