Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

APAR invită procesatorii de carne la Anuga 2013

Autor: Ilie Stoianjoi, 5 septembrie, 2013

APAR invita procesatorii de carne sa participe la targul ANUGA 2013, care va avea loc la Koln, Germania, in cadrul complexului expozitional Koelnmesse, in perioada 5-9 octombrie 2013. Romania va fi reprezentata de 58 de firme din domeniul industriei alimentare care vor expune in trei spatii insumand 678 mp. Pavilioanele nationale se vor afla in zonele specializate de expunere: Meat, Fine Food si Bread and Bakery. Targul Anuga reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala a industriei alimentare mondiale din anul 2013.

Producatorii romani vin la acest eveniment cu produse din sectorul de carne, panificatie, patiserie si dulciuri, apa minerala si plata, ceaiuri, condimente, vinuri, produse lactate si uleiuri vegetale. Dintre participanti fac parte companii de renume precum Caroli, Galli Gallo (Penes Curcanul), Aaylex (Coco Rico), Boromir, Scandia,Vascar, Kosarom, Angst, Agricola Bacau, etc. Dupa cum se poate vedea, in perioada 5-9 Octombrie, toata elita industriei alimentare romanesti va arata ca ne meritam un loc fruntas in Europa pentru calitatea produselor alimentare.

Participarea Romaniei la Anuga este sustinuta printr-un program al Ministerului Economiei, program ce vizeaza promovarea produselor romanesti.

Asociatia pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, reuneste producatori autentici din industria alimentara romaneasca si isi propune ca prin actiunile intreprinse sa realizeze din alimentul romanesc nu numai un motiv de mandrie nationala ci si un vehicul al dezvoltarii economiei romanesti.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...