Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

APCPR a devenit Partener Oficial al Expo-Conferinței Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 21 martie, 2016

APCPR a devenit pentru a cincea oară consecutiv Partener oficial al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

La eveniment, APCPR va fi reprezentată, cel mai probabil, de domnul Președinte Ioan Ladoși, acela care va fi speaker în dezbaterea din finalul workshop-ului Ferma, din ziua de 12 mai, dar și la Masa rotundă din ziua de 13 mai.

 

 

ASOCIAŢIA PRODUCĂTORILOR DE CARNE DE PORC DIN ROMÂNIA, (fost Patronatul Român al Cărnii de Porc) este organizaţia profesională a crescătorilor de porcine din România. APCPR este persoană juridică română de drept privat, autonomă, fără scop patrimonial, apolitică, constituită în baza O.G. nr. 26/2000.

 

APCPR reuneşte în prezent peste 100 de membri care desfăşoară activităţi de creşterea porcinelor, abatorizare şi prelucrare carne de porc, prestatori de servicii pentru filiera cărnii de porc din România şi unităţi de învăţământ/cercetare de profil.

 

Oraganizaţia a fost înfiinţată în anul 1991, la iniţiativa unui grup de 37 de societăţi de creşterea porcinelor, având ca scop susţinerea producţiei şi eficienţei economice a activităţii membrilor. În cei peste 20 de ani de activitate, organizaţia a reprezentat şi apărat interesele membrilor asociaţi, devenind principalul purtător de cuvânt al filierei cărnii de porc din Romînia în relaţia cu autorităţile statului, dar şi cu cele europene şi extra – UE.

 

Detalii despre organizarea evenimentului pe meat-milk.ro și la tel.: 021,223,25,21. (În Imagine, domnul Ioan Ladosi, la ediția Meat & Milk din 2014)

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...

Five Continents Group Răchiți a devenit Partener Silver al conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   marți, 5 martie 2019

Unul dintre cei mai importanți și prestigioși procesatori români de lapte, Five Continents Group Răchiți, din Botoșani, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk 2019, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai, când va avea loc evenimentul, să își expună ultimele produse lactate la standul pe care îl va...