Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

APCPR a devenit Partener Oficial al Expo-Conferinței Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 21 martie, 2016

APCPR a devenit pentru a cincea oară consecutiv Partener oficial al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

La eveniment, APCPR va fi reprezentată, cel mai probabil, de domnul Președinte Ioan Ladoși, acela care va fi speaker în dezbaterea din finalul workshop-ului Ferma, din ziua de 12 mai, dar și la Masa rotundă din ziua de 13 mai.

 

 

ASOCIAŢIA PRODUCĂTORILOR DE CARNE DE PORC DIN ROMÂNIA, (fost Patronatul Român al Cărnii de Porc) este organizaţia profesională a crescătorilor de porcine din România. APCPR este persoană juridică română de drept privat, autonomă, fără scop patrimonial, apolitică, constituită în baza O.G. nr. 26/2000.

 

APCPR reuneşte în prezent peste 100 de membri care desfăşoară activităţi de creşterea porcinelor, abatorizare şi prelucrare carne de porc, prestatori de servicii pentru filiera cărnii de porc din România şi unităţi de învăţământ/cercetare de profil.

 

Oraganizaţia a fost înfiinţată în anul 1991, la iniţiativa unui grup de 37 de societăţi de creşterea porcinelor, având ca scop susţinerea producţiei şi eficienţei economice a activităţii membrilor. În cei peste 20 de ani de activitate, organizaţia a reprezentat şi apărat interesele membrilor asociaţi, devenind principalul purtător de cuvânt al filierei cărnii de porc din Romînia în relaţia cu autorităţile statului, dar şi cu cele europene şi extra – UE.

 

Detalii despre organizarea evenimentului pe meat-milk.ro și la tel.: 021,223,25,21. (În Imagine, domnul Ioan Ladosi, la ediția Meat & Milk din 2014)

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...