Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

APCPR, Partener Oficial al Conferinței Internaționale Meat & Milk 2013

Autor: Ilie Stoianluni, 25 martie, 2013

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România a devenit Partener Oficial al Conferinței Internaționale Meat & Milk 2013. Evenimentul central al anului în curs este organizat de agenția infoALIMENT și se va desfășura în zilele de 26, 26 iunie, la Hotel Alpin, din Poiana Brașov.

APCPR este organizația profesională a crescătorilor de porcine din România și reunește în prezent 100 de membri care desfășoară activități de creștere a porcinelor, abatorizare și prelucrare a cărnii de porc, prestatori de servicii pentru filiera cărnii de porc din România și unități de învățământ și cercetare de profil.

Oragnizaţia a fost înfiinţată în anul 1991, la iniţiativa unui grup de 37 de societăţi de creşterea porcinelor, având ca scop susţinerea producţiei şi eficienţei economice a activităţii membrilor. În cei peste 20 de ani de activitate, organizaţia a reprezentat şi apărat interesele membrilor asociaţi, devenind principalul purtător de cuvânt al filierei cărnii de porc din România în relaţia cu autorităţile statului, dar şi cu cele europene şi extra – UE. Totodată, APCPR a fost un partener activ al agenției infoALIMENT și al revistei Fabrica de Carne, fapt certificat la prima ediție a Conferinței Internaționale Meat & Milk, atunci când a fost Partener Oficial, statut reconfirmat și acum, cu ocazia celei de-a doua ediții a evenimentului de referință al anului din domeniul producției și procesării cărnii și laptelui, și care se va desfășura sub titlul ”Eficiență, Trend, Adaptabilitate-Coordonate ale profitului în 2013”. Prin parteneriatul stabilit, APCPR recomandă membrilor săi,  producători de carne de porc din România, să participe la Conferința Internațională Meat & Milk 2013. 

Ținând cont de gravitatea evenimentetelor de pe piețele de carne și lapte, Conferința Internațională Meat-Milk 2013 își propune să pună în dialog direct reprezentanți de prim rang ai autorităților, cu oameni de afaceri, fermieri și specialiști ai celor două domenii vizate sau ai domeniilor conexe, facilitând găsirea de răspunsuri, oportunități și soluții la problemele pe care le întâmpină în activitatea lor și contribuind, astfel, la repunerea celor două industrii pe locul de elită pe care îl merită cu prisosință.

Informatii la:

Tel./fax: 004021 223 25 21, mobil: 0040742 235 300, e-mail: office@infogroup.ro, web: www.meat-milk.ro 

Meat & Milk 2015: Punem lacat, sau deschidem perspective?
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 1 aprilie 2015

Pume lacat, sau deschidem perspective? Aceasta este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri. Sub semnul acesti intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO - Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va...

Meat & Milk 2015 va avea loc în zilele de 3-4 iunie, la Poiana Brașov
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 27 martie 2015

A patra editie a EXPO-Conferintei Internationale Meat & Milk se va desfasura in zilele de 3 și 4 iunie 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA - prioritati pentru iesirea din impas”.   Meat & Milk  2015 – Discutii directe, rezultate...