Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

APCPR și ACEBOP vor fi gazdele Adunării Generale a UECVB

Autor: meatmilkmiercuri, 4 octombrie, 2017

În data de 20 octombrie 2017, la Hotel Caro, București se va desfășura Adunarea Generală a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne (UECBV), eveniment organizat în premieră în România şi la care vor participa reprezentanți ai membrilor UECBV din mai multe state membre UE.

 

În calitate de membru UECBV, APCPR, împreună cu ACEBOP, deține rolul de gazdă, iar asociația este implicată direct în organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment.

 

Adunarea generală a UECBV – sesiunea internă, este urmată de conferința UECBV & YEMCo, la care fermierii români, operatorii din industria agro-alimentară și partenerii vor avea ocazia să participe la dezbaterea unor teme de interes pentru sectorul cărnii din UE, alături de speakeri și invitați de renume din Europa.

 

În cadrul Sesiunii 1 a conferinței UECBV & YEMCo, prezidată de dl. Ioan Ladoși, Președinte al APCPR, avem onoarea și plăcerea de a avea ca invitați pe domnul Vytenis Andriukaitis, Comisar European pentru Sănătate și Siguranța Alimentelor si pe domnul Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România. Sesiunea 2, având ca temă „Brexit”, va fi prezidată de d-na Mary Pană – președintă ACEBOP.

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...