Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

APCPR și ACEBOP vor fi gazdele Adunării Generale a UECVB

Autor: meatmilkmiercuri, 4 octombrie, 2017

În data de 20 octombrie 2017, la Hotel Caro, București se va desfășura Adunarea Generală a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne (UECBV), eveniment organizat în premieră în România şi la care vor participa reprezentanți ai membrilor UECBV din mai multe state membre UE.

 

În calitate de membru UECBV, APCPR, împreună cu ACEBOP, deține rolul de gazdă, iar asociația este implicată direct în organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment.

 

Adunarea generală a UECBV – sesiunea internă, este urmată de conferința UECBV & YEMCo, la care fermierii români, operatorii din industria agro-alimentară și partenerii vor avea ocazia să participe la dezbaterea unor teme de interes pentru sectorul cărnii din UE, alături de speakeri și invitați de renume din Europa.

 

În cadrul Sesiunii 1 a conferinței UECBV & YEMCo, prezidată de dl. Ioan Ladoși, Președinte al APCPR, avem onoarea și plăcerea de a avea ca invitați pe domnul Vytenis Andriukaitis, Comisar European pentru Sănătate și Siguranța Alimentelor si pe domnul Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România. Sesiunea 2, având ca temă „Brexit”, va fi prezidată de d-na Mary Pană – președintă ACEBOP.

10 octombrie, „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”
Autor: meatmilk  /   luni, 9 octombrie 2017

(Comunicat) Anul acesta se va sărbători pentru prima dată pe 10 octombrie „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmărește promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază...

Au apărut hărțile ”Fabrica de Carne” și ”Fabrica de Lapte”. COMANDĂ-LE ACUM!
Autor: meatmilk  /   joi, 31 august 2017

Agenția infoGROUP anunță apariția edițiilor cu nr. III a hărților ECONOMICE Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, dedicate sectorelor de carne și lapte din România, instrumente de lucru ACTUALIZATE la zi, necesare tuturor fermierilor și procesatorilor de carne și lapte din România, dar și specialiștilor din domeniul...