Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

APCPR și UCPR acuză hipermarket-urile de concurență neloială

Autor: Maria Demetriadjoi, 24 martie, 2016

Reprezentanţii Uniunii Crescătorilor de Păsări din România (UCPR) şi cei ai Asociaţiei Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR) au adus la cunoştinţa  ministrului Agriculturii principalele probleme cu care se confrună sectorul zootehnic în acest moment, cele mai stringente probleme  fiind:

embargoului impus de Rusia, stadiul plăţilor acordate în cadrul angajamentelor de bunăstare a animalelor, scăderea preţului la carne de porc, situaţia controalelor sanitare-veterinare la carnea congelată, preţul foarte scăzut la importurile care intră în România, precum şi concurenţa neloială cauzată de faptul că nu toţi operatori respectă aceleaşi condiţii de etichetare în relaţia cu hipermarket-urile.

„Ilie Van, preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, a precizat că există indicii că în relaţia cu hypermarketurile nu sunt respectate de către toţi operatorii unele din condiţiile impuse (de exemplu cele referitoare la etichetare), fiind acceptate de către reţelele comerciale şi produse promovate pe piaţă prin practici neloiale sau anticoncurenţiale.

A fost prezentată situaţia importurilor, exporturilor şi a consumului de produse avicole în România, concluzionându-se că sunt necesare unele măsuri care să protejeze producătorii români, inclusiv prin întărirea sistemului de supraveghere a importurile şi exporturile de produse alimentare şi a preţurilor practicate pe piaţă.”, arată comunicatul de presă publicat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. (În imagine, domnul Ioan Ladosi la Meat & Milk)

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...

Software Bento Food Manufacturing, pentru optimizarea productiei alimentare
Autor: meatmilk  /   luni, 25 iunie 2018

(Comunicat) Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software la cheie a implementat in cadrul Canah, Bento Food Manufacturing.Solutia include extensii pe dispozitive mobile, astfel incat intreaga echipa de management sa abia acces in timp real la indicatori relevanti din cadrul productiei.   Bento Food Manufacturing este...