Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

APDRP publică prețurile de referință ale utilajelor achiziționate cu fonduri UE

Autor: Meat MIlkmiercuri, 28 mai, 2014

(Comunicat) APDPR va publica preturile de referinta ale utilajelor cuprinse in Baza de date, fapt care va simplifica radical procesul de accesare a fondurilor europene acordate prin PNDR 2020 pentru achizitia de tehnologie si utilaje. Odată cu definitivarea bazei de date, beneficiarii PNDR vor cumpăra direct echipamentul dorit care este afișat în baza de date, fără a mai parcurge nicio altă procedură de achiziţie.

 

Beneficiarii vor putea achiziționa exact echipamentul dorit și nu unul care a fost oferit cu prețul cel mai mic de către ofertantul desemnat câştigător în urma parcurgerii procedurii de achiziție. Acest demers, alături de depunerea online a Cererilor de Finanțare, sunt măsuri concrete și care vor asigura o implementare corectă și facilă a noului Program de finanțare a agriculturii și a mediului rural.

 

Baza de date va facilita accesul solicitanților de fonduri europene la informațiile specifice necesare achiziționării de echipamente, utilaje sau mașini. Prețurile cuprinse în baza de date a APDRP reprezintă prețurile maxime care vor fi decontate drept cheltuieli eligibile prin PNDR.

Pentru înscrierea în această bază de date, APDRP pune la dispoziția tuturor producătorilor, importatorilor sau distribuitorilor de mașini, utilaje și echipamente specializate de la nivel mondial, formularele tip ,,Solicitare de înscriere” și „Tabel cu oferta de prețuri”. Acestea se pot descărca gratuit de pe site-ul APDRP.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...