Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia – ajutoarele pentru bunastarea pasarilor si porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura reaminteste potentialilor beneficiari – printr-o informare de presa – ca, intre 1 si 15 octombrie 2011, se depun cererile initiale anuale pentru ajutorul de stat privind realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv respectiv bunastarii si protectiei porcinelor, aferente perioadei 16 octombrie 2011 – 15 octombrie 2012.

Cererile initiale se depun la centrul APIA judetean/al municipiului Bucuresti, pe raza caruia isi desfasoara activitatea de crestere a pasarilor, respectiv a porcinelor.

Beneficiarii ajutorului de stat sunt producatorii agricoli, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale constituite potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiala, cu modificarile ulterioare si/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care detin, cresc sau exploateaza pasari, respectiv porcine, individual sau in forme de asociere conform legislatiei in vigoare, in scopul obtinerii productiei agricole. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...