Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia – ajutoarele pentru bunastarea pasarilor si porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura reaminteste potentialilor beneficiari – printr-o informare de presa – ca, intre 1 si 15 octombrie 2011, se depun cererile initiale anuale pentru ajutorul de stat privind realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv respectiv bunastarii si protectiei porcinelor, aferente perioadei 16 octombrie 2011 – 15 octombrie 2012.

Cererile initiale se depun la centrul APIA judetean/al municipiului Bucuresti, pe raza caruia isi desfasoara activitatea de crestere a pasarilor, respectiv a porcinelor.

Beneficiarii ajutorului de stat sunt producatorii agricoli, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale constituite potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiala, cu modificarile ulterioare si/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care detin, cresc sau exploateaza pasari, respectiv porcine, individual sau in forme de asociere conform legislatiei in vigoare, in scopul obtinerii productiei agricole. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...