Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Apia – ajutoarele pentru bunastarea pasarilor si porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura reaminteste potentialilor beneficiari – printr-o informare de presa – ca, intre 1 si 15 octombrie 2011, se depun cererile initiale anuale pentru ajutorul de stat privind realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor, respectiv respectiv bunastarii si protectiei porcinelor, aferente perioadei 16 octombrie 2011 – 15 octombrie 2012.

Cererile initiale se depun la centrul APIA judetean/al municipiului Bucuresti, pe raza caruia isi desfasoara activitatea de crestere a pasarilor, respectiv a porcinelor.

Beneficiarii ajutorului de stat sunt producatorii agricoli, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale si intreprinderi familiale constituite potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiala, cu modificarile ulterioare si/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care detin, cresc sau exploateaza pasari, respectiv porcine, individual sau in forme de asociere conform legislatiei in vigoare, in scopul obtinerii productiei agricole. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...