Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Apia a mai incheiat conventii cu trei banci pentru acordarea de credite, crescatorilor de pasari si porci

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat, APIA informeaza, ca a incheiat conventii cu inca trei banci: Raiffeisen Bank, Piraeus Bank si respectiv cu Banca Comerciala Carpatica, pentru acordarea creditelor crescatorilor de pasari si porci, in vederea finantarii activitatilor curente.

Astfel, pana in prezent, Agentia a incheiat conventii de acest fel cu un numar total de opt banci.

APIA elibereaza o adeverinta, la solicitarea scrisa a beneficiarului, prin care confirma ca acesta a depus Cererea pentru solicitarea ajutorului de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar in favoarea bunastarii pasarilor si respectiv in favoarea bunastarii si protectiei porcinelor si, de asemenea, ca au fost efectuate verificarile administrative asupra acestei Cereri.

De asemenea, in adeverinta este mentionata si suma calculata in baza Cererii pentru solicitarea ajutorului de stat.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA, garanteaza 80% din valoarea creditelor acordate de Banca Creditoare in baza conventiilor incheiate.

Potrivit APIA, Banca (creditorul) are dreptul de a impune, pe langa o serie de adeverinte/acte doveditoare necesare dosarului, propriile conditii de creditare, stabilite de catre creditor si aprobate de catre Banca Nationala a Romaniei. (Biroul de Presa al APIA)

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...