Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia a platit subventiile la hectar pentru 2008 catre peste 300 000 de fermieri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a achitat, pana in prezent, subventii la hectar, pentru 2008, de 146,5 milioane euro, catre 307.379 de fermieri, onorand astfel peste un sfert din cererile primite anul trecut, de 1,13 milioane.

„Asigur fermierii ca personalul Agentiei depune un efort considerabil pentru ca sprijinul financiar destinat platilor la hectar sa ajunga in cel mai scurt timp in contul beneficiarilor. In acest sens, urmarim cresterea numarului de cereri platite pe saptamana, depasirea deficientelor sistemului informatic, dar si imbunatatirea relatiei cu bancile comerciale implicate in derularea acestor fonduri”, a declarat, intr-un comunicat, directorul general al APIA, Daniel Constantin.

Romania beneficiaza, pentru campania 2008, de fonduri europene si de la bugetul de stat in valoare totala de 826,1 milioane de euro. Pentru campania din 2009, APIA a primit 797.000 de cereri pentru platile la hectar.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...