Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia a platit subventiile la hectar pentru 2008 catre peste 300 000 de fermieri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a achitat, pana in prezent, subventii la hectar, pentru 2008, de 146,5 milioane euro, catre 307.379 de fermieri, onorand astfel peste un sfert din cererile primite anul trecut, de 1,13 milioane.

„Asigur fermierii ca personalul Agentiei depune un efort considerabil pentru ca sprijinul financiar destinat platilor la hectar sa ajunga in cel mai scurt timp in contul beneficiarilor. In acest sens, urmarim cresterea numarului de cereri platite pe saptamana, depasirea deficientelor sistemului informatic, dar si imbunatatirea relatiei cu bancile comerciale implicate in derularea acestor fonduri”, a declarat, intr-un comunicat, directorul general al APIA, Daniel Constantin.

Romania beneficiaza, pentru campania 2008, de fonduri europene si de la bugetul de stat in valoare totala de 826,1 milioane de euro. Pentru campania din 2009, APIA a primit 797.000 de cereri pentru platile la hectar.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...