Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia a primit prima transa pentru plata subventiilor in zootehnie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii a alocat Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) suma de 365 milioane de lei, reprezentand prima transa pentru acordarea platilor nationale directe complementare (CNDP) pentru sectorul zootehnic.

Din suma totala, aproximativ 269,5 milioane lei reprezinta prima pe exploatatia de bovine. De acest sprijin financiar beneficiaza 227.219 crescatori de bovine, cu un efectiv de aproximativ 1,3 milioane de capete.

De asemenea, din suma transmisa de catre APIA circa 95,5 milioane lei reprezinta prima pe cap de animal, pentru specia ovine / caprine. De acest sprijin financiar beneficiaza 44.248 de fermieri, cu un efectiv de 6,3 milioane de capete.

Platile Nationale Directe Complementare (CNDP) se acorda sub forma primei pe exploatatie, pentru specia bovina, respectiv primei pe cap de animal, pentru specia ovine / caprine. Potrivit regulamentelor europene, trebuie efectuat un control administrativ pentru toate cererile depuse, atat pentru specia bovine, cat si pentru specia ovine / caprine.

Pentru prima pe exploatatia de bovine au fost depuse 233.599 cereri la un efectiv de 1.392.195 capete, iar pentru prima pe cap de animal specia ovina / caprina au fost depuse 45.300 cereri la un efectiv de 6.883.902 capete.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...