Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia bacau in controale la beneficiarii de subventii pentru ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventii in Agricultura Bacau a inceput verificarile in teren la detinatorii de ovine si caprine care au solicitat subventiile aferente anul acesta, informeaza Recolta.eu.

Controalele se fac aleatoriu si pentru acest an au fost extrasi peste 110 crescatori care au declarat ca in total au circa 31.000 de capete. Inspectorii s-au urcat in masini si au inceput sa umble dupa animalele declarate, numai ca pana acum le-au iesit lipsa aproape o treime.

Alte 3.000 de animale nu erau crotaliate corect si vor fi nevoiti sa mai faca un drum la fermierii respectivi, scrie Evenimentul.

Controlul este in plina desfasurare. Pana acum am inregistrat o lipsa de 9.000 de capete. Este dificil pentru ca unii nu coopereaza, trebuie sa mergem de mai multe ori la ei ca sa identificam turmele si sa-i putem verifica, a spus Ioan Melinte, directorul APIA Bacau.

In acest an, la sediul APIA Bacau s-au depus circa 1.550 de solicitari de subventie pentru un numar de 140.000 de oi si capre, numar identic cu cel de anul trecut.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...