Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia bacau in controale la beneficiarii de subventii pentru ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventii in Agricultura Bacau a inceput verificarile in teren la detinatorii de ovine si caprine care au solicitat subventiile aferente anul acesta, informeaza Recolta.eu.

Controalele se fac aleatoriu si pentru acest an au fost extrasi peste 110 crescatori care au declarat ca in total au circa 31.000 de capete. Inspectorii s-au urcat in masini si au inceput sa umble dupa animalele declarate, numai ca pana acum le-au iesit lipsa aproape o treime.

Alte 3.000 de animale nu erau crotaliate corect si vor fi nevoiti sa mai faca un drum la fermierii respectivi, scrie Evenimentul.

Controlul este in plina desfasurare. Pana acum am inregistrat o lipsa de 9.000 de capete. Este dificil pentru ca unii nu coopereaza, trebuie sa mergem de mai multe ori la ei ca sa identificam turmele si sa-i putem verifica, a spus Ioan Melinte, directorul APIA Bacau.

In acest an, la sediul APIA Bacau s-au depus circa 1.550 de solicitari de subventie pentru un numar de 140.000 de oi si capre, numar identic cu cel de anul trecut.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...