Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Apia cere returnarea a 4,38 milioane de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) cere inapoi 4,38 milioane lei de la 50 de consilii locale din Caras-Severin care au primit pe nedrept subventii si va sanctiona functionarii care au autorizat plata banilor, in conditiile in care nu erau indeplinite cerintele legale.

„APIA, prin Directia Antifrauda si Control Intern, a demarat procedura emiterii titlurilor de creanta pentru un numar de 50 de consilii locale din judetul Caras-Severin pentru neregulile identificate in modalitatea de acordare a sprijinului direct pe suprafata aferent anului 2007. Astfel, agentia trebuie sa recupereze suma de 4.385.105 lei, actualizata conform prevederilor legale, acordata pentru o suprafata de 34.782 hectare, pasuni si fanete, pentru care consiliile locale au depus cereri de sprijin”, a anuntat institutia.

APIA a derulat un control in judetul Caras-Severin, in urma unei sesizari, pentru a verifica daca au fost nereguli in acordarea subventiilor la hectar aferente anului 2007. Conducerea APIA va lua masurile administrative ce se impun, conform legii, mai arata agentia, referitor la angajatii care au permis acordarea banilor.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...