Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia cere returnarea a 4,38 milioane de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) cere inapoi 4,38 milioane lei de la 50 de consilii locale din Caras-Severin care au primit pe nedrept subventii si va sanctiona functionarii care au autorizat plata banilor, in conditiile in care nu erau indeplinite cerintele legale.

„APIA, prin Directia Antifrauda si Control Intern, a demarat procedura emiterii titlurilor de creanta pentru un numar de 50 de consilii locale din judetul Caras-Severin pentru neregulile identificate in modalitatea de acordare a sprijinului direct pe suprafata aferent anului 2007. Astfel, agentia trebuie sa recupereze suma de 4.385.105 lei, actualizata conform prevederilor legale, acordata pentru o suprafata de 34.782 hectare, pasuni si fanete, pentru care consiliile locale au depus cereri de sprijin”, a anuntat institutia.

APIA a derulat un control in judetul Caras-Severin, in urma unei sesizari, pentru a verifica daca au fost nereguli in acordarea subventiilor la hectar aferente anului 2007. Conducerea APIA va lua masurile administrative ce se impun, conform legii, mai arata agentia, referitor la angajatii care au permis acordarea banilor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...