Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia cere returnarea a 4,38 milioane de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) cere inapoi 4,38 milioane lei de la 50 de consilii locale din Caras-Severin care au primit pe nedrept subventii si va sanctiona functionarii care au autorizat plata banilor, in conditiile in care nu erau indeplinite cerintele legale.

„APIA, prin Directia Antifrauda si Control Intern, a demarat procedura emiterii titlurilor de creanta pentru un numar de 50 de consilii locale din judetul Caras-Severin pentru neregulile identificate in modalitatea de acordare a sprijinului direct pe suprafata aferent anului 2007. Astfel, agentia trebuie sa recupereze suma de 4.385.105 lei, actualizata conform prevederilor legale, acordata pentru o suprafata de 34.782 hectare, pasuni si fanete, pentru care consiliile locale au depus cereri de sprijin”, a anuntat institutia.

APIA a derulat un control in judetul Caras-Severin, in urma unei sesizari, pentru a verifica daca au fost nereguli in acordarea subventiilor la hectar aferente anului 2007. Conducerea APIA va lua masurile administrative ce se impun, conform legii, mai arata agentia, referitor la angajatii care au permis acordarea banilor.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...