Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia: control pentru cererile depuse de crescatorii de ovine/caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) efectueaza controlul administrativ pentru toate cele 45.400 de cereri depuse de crescatorii de ovine/caprine.

Astfel, in cadrul controlului administrativ, APIA verifica daca informatiile din cererile depuse de crescatorii de ovine/caprine sunt in concordanta cu inregistrarile din Registrul National al Exploatatiilor (RNE) al ANSVSA.Totodata, in cadrul controlului la fata locului, se verifica existenta efectivului pentru care se solicita prima, precum si corespondenta dintre efectivul animalelor inscris in cerere si cel real din exploatatie (numere de identificare), in vederea stabilirii efectivului eligibil pentru prima (dupa validare in RNE).

Este important de mentionat ca, incepand cu anul 2010, daca in urma verificarilor se constata diferente intre numarul animalelor solicitat la plata si numarul animalelor eligibile, se aplica reduceri sau excluderi de la plata.In cazul unor circumstante naturale, cum ar fi decesul animalelor, solicitantii trebuie sa informeze, in scris, Centrele Judetene APIA, in termen de 10 zile lucratoare de la constatarea oricarei reduceri a numarului de animale.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...