Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia: control pentru cererile depuse de crescatorii de ovine/caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) efectueaza controlul administrativ pentru toate cele 45.400 de cereri depuse de crescatorii de ovine/caprine.

Astfel, in cadrul controlului administrativ, APIA verifica daca informatiile din cererile depuse de crescatorii de ovine/caprine sunt in concordanta cu inregistrarile din Registrul National al Exploatatiilor (RNE) al ANSVSA.Totodata, in cadrul controlului la fata locului, se verifica existenta efectivului pentru care se solicita prima, precum si corespondenta dintre efectivul animalelor inscris in cerere si cel real din exploatatie (numere de identificare), in vederea stabilirii efectivului eligibil pentru prima (dupa validare in RNE).

Este important de mentionat ca, incepand cu anul 2010, daca in urma verificarilor se constata diferente intre numarul animalelor solicitat la plata si numarul animalelor eligibile, se aplica reduceri sau excluderi de la plata.In cazul unor circumstante naturale, cum ar fi decesul animalelor, solicitantii trebuie sa informeze, in scris, Centrele Judetene APIA, in termen de 10 zile lucratoare de la constatarea oricarei reduceri a numarului de animale.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...