Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Apia: control pentru cererile depuse de crescatorii de ovine/caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) efectueaza controlul administrativ pentru toate cele 45.400 de cereri depuse de crescatorii de ovine/caprine.

Astfel, in cadrul controlului administrativ, APIA verifica daca informatiile din cererile depuse de crescatorii de ovine/caprine sunt in concordanta cu inregistrarile din Registrul National al Exploatatiilor (RNE) al ANSVSA.Totodata, in cadrul controlului la fata locului, se verifica existenta efectivului pentru care se solicita prima, precum si corespondenta dintre efectivul animalelor inscris in cerere si cel real din exploatatie (numere de identificare), in vederea stabilirii efectivului eligibil pentru prima (dupa validare in RNE).

Este important de mentionat ca, incepand cu anul 2010, daca in urma verificarilor se constata diferente intre numarul animalelor solicitat la plata si numarul animalelor eligibile, se aplica reduceri sau excluderi de la plata.In cazul unor circumstante naturale, cum ar fi decesul animalelor, solicitantii trebuie sa informeze, in scris, Centrele Judetene APIA, in termen de 10 zile lucratoare de la constatarea oricarei reduceri a numarului de animale.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...