Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia plateste transa a doua la ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA plateste transa a doua la ovine si caprine Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) plateste suma de 184, 8 milioane lei reprezentand transa a doua din prima pe cap de animal pentru specia ovine/caprine.

Astfel, 44.248 de fermieri vor primi 29 lei / cap de animal, pentru un efectiv de 6.373.000 capete ovine / caprine. Prima transa primita de beneficiari, la sfarsitul anului 2009, a fost in cuantum de 15 lei/ cap de animal.

Pentru a facilita accesul la credite al beneficiarilor platilor Nationale Directe Complementare (CNDP) pentru activitatile curente, APIA a incheiat conventii cu bancile comerciale si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...