Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia plateste transa a doua la ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA plateste transa a doua la ovine si caprine Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) plateste suma de 184, 8 milioane lei reprezentand transa a doua din prima pe cap de animal pentru specia ovine/caprine.

Astfel, 44.248 de fermieri vor primi 29 lei / cap de animal, pentru un efectiv de 6.373.000 capete ovine / caprine. Prima transa primita de beneficiari, la sfarsitul anului 2009, a fost in cuantum de 15 lei/ cap de animal.

Pentru a facilita accesul la credite al beneficiarilor platilor Nationale Directe Complementare (CNDP) pentru activitatile curente, APIA a incheiat conventii cu bancile comerciale si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...