Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia plateste transa a doua la ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA plateste transa a doua la ovine si caprine Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) plateste suma de 184, 8 milioane lei reprezentand transa a doua din prima pe cap de animal pentru specia ovine/caprine.

Astfel, 44.248 de fermieri vor primi 29 lei / cap de animal, pentru un efectiv de 6.373.000 capete ovine / caprine. Prima transa primita de beneficiari, la sfarsitul anului 2009, a fost in cuantum de 15 lei/ cap de animal.

Pentru a facilita accesul la credite al beneficiarilor platilor Nationale Directe Complementare (CNDP) pentru activitatile curente, APIA a incheiat conventii cu bancile comerciale si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...