Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia plateste transa a doua la ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA plateste transa a doua la ovine si caprine Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) plateste suma de 184, 8 milioane lei reprezentand transa a doua din prima pe cap de animal pentru specia ovine/caprine.

Astfel, 44.248 de fermieri vor primi 29 lei / cap de animal, pentru un efectiv de 6.373.000 capete ovine / caprine. Prima transa primita de beneficiari, la sfarsitul anului 2009, a fost in cuantum de 15 lei/ cap de animal.

Pentru a facilita accesul la credite al beneficiarilor platilor Nationale Directe Complementare (CNDP) pentru activitatile curente, APIA a incheiat conventii cu bancile comerciale si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...