Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Apia redimensioneaza sistemul informatic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA aloca 5,33 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de dezvoltare, modificare, extindere si adaptare a sistemului informatic al agentiei, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

„Serviciile constau in dezvoltarea de noi functionalitati specifice in cadrul sistemului informatic detinut de catre institutie. Prin implementarea acestui proiect se doreste extinderea serviciilor de dezvoltare a sistemului informatic specific activitatilor pe care le desfasoara autoritatea contractanta, in vederea gestionarii fondurilor europene si nationale destinate sprijinirii agriculturii”, se mentioneaza in anunt.

Finantarea se va face de la bugetul de stat. Contractul va avea o durata de 50 de zile de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2012, ora 16: 00.

Ofertantii trebuie sa faca dovada, printre altele, ca cifra medie de afaceri globala realizata in ultimii trei ani este egala sau mai mare decat valoarea de 10 milioane lei.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, APIA deruleaza fondurile europene pentru implementarea masurilor de sprijin finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA).

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...