Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia redimensioneaza sistemul informatic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA aloca 5,33 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de dezvoltare, modificare, extindere si adaptare a sistemului informatic al agentiei, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

„Serviciile constau in dezvoltarea de noi functionalitati specifice in cadrul sistemului informatic detinut de catre institutie. Prin implementarea acestui proiect se doreste extinderea serviciilor de dezvoltare a sistemului informatic specific activitatilor pe care le desfasoara autoritatea contractanta, in vederea gestionarii fondurilor europene si nationale destinate sprijinirii agriculturii”, se mentioneaza in anunt.

Finantarea se va face de la bugetul de stat. Contractul va avea o durata de 50 de zile de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2012, ora 16: 00.

Ofertantii trebuie sa faca dovada, printre altele, ca cifra medie de afaceri globala realizata in ultimii trei ani este egala sau mai mare decat valoarea de 10 milioane lei.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, APIA deruleaza fondurile europene pentru implementarea masurilor de sprijin finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA).

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...