Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia redimensioneaza sistemul informatic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA aloca 5,33 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de dezvoltare, modificare, extindere si adaptare a sistemului informatic al agentiei, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

„Serviciile constau in dezvoltarea de noi functionalitati specifice in cadrul sistemului informatic detinut de catre institutie. Prin implementarea acestui proiect se doreste extinderea serviciilor de dezvoltare a sistemului informatic specific activitatilor pe care le desfasoara autoritatea contractanta, in vederea gestionarii fondurilor europene si nationale destinate sprijinirii agriculturii”, se mentioneaza in anunt.

Finantarea se va face de la bugetul de stat. Contractul va avea o durata de 50 de zile de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2012, ora 16: 00.

Ofertantii trebuie sa faca dovada, printre altele, ca cifra medie de afaceri globala realizata in ultimii trei ani este egala sau mai mare decat valoarea de 10 milioane lei.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, APIA deruleaza fondurile europene pentru implementarea masurilor de sprijin finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA).

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...