Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Apia redimensioneaza sistemul informatic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

APIA aloca 5,33 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de dezvoltare, modificare, extindere si adaptare a sistemului informatic al agentiei, potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro.

„Serviciile constau in dezvoltarea de noi functionalitati specifice in cadrul sistemului informatic detinut de catre institutie. Prin implementarea acestui proiect se doreste extinderea serviciilor de dezvoltare a sistemului informatic specific activitatilor pe care le desfasoara autoritatea contractanta, in vederea gestionarii fondurilor europene si nationale destinate sprijinirii agriculturii”, se mentioneaza in anunt.

Finantarea se va face de la bugetul de stat. Contractul va avea o durata de 50 de zile de la data atribuirii. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie 2012, ora 16: 00.

Ofertantii trebuie sa faca dovada, printre altele, ca cifra medie de afaceri globala realizata in ultimii trei ani este egala sau mai mare decat valoarea de 10 milioane lei.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, APIA deruleaza fondurile europene pentru implementarea masurilor de sprijin finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura (FEGA).

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...