Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În aprilie, comertul cu alimente a crescut cu 10%

Autor: Meat MIlkjoi, 5 iunie, 2014

Vanzarile brute de alimente, bauturi si tutun, din luna aprilie, au crescut cu 10,6%, iar cele in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate s-au majorat cu 9,3% fata de aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).

Comparativ cu luna martie a acestui an, vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun din luna aprilie au avut o majorare de 0,9% in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate. Vanzarile brute au crescut, in schimb, cu 5,2%.

Cifra de afaceri din comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun, ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 7,3% in primele patru luni ale acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In functie de valoarea bruta a vanzarilor de alimente, cifra de afaceri a crescut cu 6,6% in aceeasi perioada.(INSSE)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...