Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aprovizionarea cu carne de porc- o noua problema globala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, fermierii crescatori de porci avertizeaza consumatorii asupra unui deficit de carne de porc pentru anul viitor.

Dupa cum informeaza Ascociatia Nationala a Crescatorilor de Porci din Marea Britanie deficitul in hrana pentru porci a fost cauzat de conditiile dezastruoase de crestere si recoltare care au inflationat preturile furajelor.

Acum guvernele sunt ingrijorate deoarece crescatorii din intreaga lume isi vand efectivele pentru ca nu isi pot permite costul furajelor.

Pentru a ajuta fermierii sa ramana pe piata, guvernul din SUA a implementat un program special de vanzare a carnii de porc pentru consumatori. Cumparatorii britanici sunt indemnati sa faca un efort special sa ajute la pastrarea rezervelor de bacon si carne de porc cumparand numai pachete speciale cu sigla Red Tractor. Și guvernul chinez isi ia masuri de siguranta si depoziteaza carne de porc in depozite speciale pentru a tempera preturile mari preconizate pentru anul viitor.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...

Aprovizionarea cu carne de porc, o noua problema globala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatnews.com, fermierii crescatori de porci avertizeaza consumatorii asupra unui deficit de carne de porc pentru anul viitor. Dupa cum informeaza Asociatia Nationala a Crescatorilor de Porci din Marea Britanie deficitul in hrana pentru porci a fost cauzat de conditiile dezastruoase de crestere si recoltare care au inflationat preturile furajelor.

Acum guvernele sunt ingrijorate deoarece crescatorii din intreaga lume isi vand efectivele pentru ca nu isi pot permite costul furajelor. Pentru a ajuta fermierii sa ramana pe piata, guvernul din SUA a implementat un program special de vanzare a carnii de porc pentru consumatori. Cumparatorii britanici sunt indemnati sa faca un efort special sa ajute la pastrarea rezervelor de bacon si carne de porc cumparand numai pachete speciale cu sigla Red Tractor. Și guvernul chinez isi ia masuri de siguranta si depoziteaza carne de porc in depozite speciale pentru a tempera preturile mari preconizate pentru anul viitor.

Holland Farming Agro, noul distribuitor Barenbrug în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Barenbrug are plăcerea să anunțe că și-a unit forțele cu Holland Farming Agro ca distribuitor pentru iarbă furajeră și semințe de legume în România. Această colaborare reprezintă un pas benefic, care ne oferă șansa de a sta și mai mult la dispoziția fermierilor din România.   Holland Farming Agro este deja...

INSSE: Efectivele de porcine la 1 mai 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Efectivele de porcine existente la 1 mai 2019 au scăzut faţă de aceeaşi dată a anului 2018, cu 9,8% pe total şi cu 10,4% la efectivul matcă.   Analizând distribuţia efectivelor de porcine la 1 mai 2019 pe regiuni de dezvoltare, comparativ cu 1 mai 2018, se constată că ponderea acestora a crescut în...

Un studiu semnat Paul Anghel-ANPC confirmă dublul standard pe piața din România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

La Palatul Parlamentului a avut loc Conferinţa cu titlul “Consolidarea aplicarii legislaţiei privind siguranţa produselor (alimentare şi nealimentare) în UE”. La eveniment a fost prezentat Studiul ANPC, realizat de domnul Paul Anghel-Director General al instituției, care evalueaza existenţa diferentelor între produse prezentate ca...

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...