Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aproximativ 50 de companii românești prezente la Anuga 2015

Autor: Ilie Stoianluni, 14 septembrie, 2015

Aproximativ 50 de companii din România merg anul acesta la târgul alimentar Anuga, ce va avea loc în perioada 10-14 octombrie la Köln (Germania), aceasta fiind cea mai mare „reuniune“ a producătorilor de alimente din lume, care adună circa 6.800 de expozanţi din 100 de ţări, informează ZF.

Printre companiile româneşti care vor participa anul acesta la târg se numără Transavia, Kosarom, Alka Trading, Croco, European Drinks, Unilact Transilvania sau Ocean Fish, dar şi mai multe firme care merg sub „umbrela“ federaţiei Romalimenta.

„În total vor participa la târgul alimentar Anuga 50 de companii din România. Costurile ce ţin de închirierea standurilor vor fi suportate şi în acest an de Ministerul Economiei prin programul de promovare la export“, spun reprezentanţii Romalimenta, federaţia care reuneşte cei mai importanţi actori din industria alimentară românească, o piaţă de 40 mld. lei. La târg participă companii din panificaţie, dulciuri, snackuri, lactate, carne sau băuturi cu afaceri începând de la câteva milioane de lei şi care ajung la câteva sute de milioane de lei. (mai multe pe www.zf.ro).

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...