Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 11 martie, 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.

 

Aqua DP furnizează:

 

STAȚII DE EPURARE: Instalații de epurare a apelor uzate provenite din aplicații Industriale, Agrozootehnice sau Menajere.

INCINERATOARE: Gama completă de incineratoare, recuperatoare de căldură, instalații de spălare a gazelor și sisteme de monitorizare a emisiilor.

DESHIDRATARE NĂMOL: Instalații pentru deshidratarea nămolurilor provenite din epurarea apelor uzate sau din diferite aplicații industriale.

POTABILIZARE ȘI FILTRARE: Echipamente și soluții la cheie pentru potabilizare sau pentru filtrarea apei tehnologice. Tehnologie de până la 3μ.

POMPE ȘI STAȚII DE POMPARE: Pompe submersibile și Pompe cu instalare uscată pentru ape uzate și ape de proces.

DECANTOARE ȘI SEPARATOARE: Decantoare centrifugale și separatoare verticale Pieralisi. Instalații complete pentru toate aplicațiile industriale.

BIOTEHNOLOGII: Biopreparate pentru epurarea apelor uzate, crățare, zoothenie, agricultură, bioremediere și controlul mirosurilor.

AUTOMATIZAREA PROCESELOR: Instalațiile furnizate de noi beneficiază de sisteme ultramoderne de monitorizare și control, iar funcționarea lor este complet automată.

BAZINE DIN OȚEL: Rezervoare din oțel emailat pentru stații de epurare, instalații de biogaz, stocarea nămolurilor și a dejecțiilor.

Detalii suplimentare despre activitatea companiei, pe www.aquadp.ro

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...

Fotometric Instruments va fi Partener al Conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   joi, 28 februarie 2019

Fotometric Instruments, firmă de prestigiu din domeniul tehnicii de laborator destinată siguranței alimentare și sănătății animalelor va fi Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din poiana Brașov, urmând să își expună ultimele produse în secțiunea...