Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 11 martie, 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.

 

Aqua DP furnizează:

 

STAȚII DE EPURARE: Instalații de epurare a apelor uzate provenite din aplicații Industriale, Agrozootehnice sau Menajere.

INCINERATOARE: Gama completă de incineratoare, recuperatoare de căldură, instalații de spălare a gazelor și sisteme de monitorizare a emisiilor.

DESHIDRATARE NĂMOL: Instalații pentru deshidratarea nămolurilor provenite din epurarea apelor uzate sau din diferite aplicații industriale.

POTABILIZARE ȘI FILTRARE: Echipamente și soluții la cheie pentru potabilizare sau pentru filtrarea apei tehnologice. Tehnologie de până la 3μ.

POMPE ȘI STAȚII DE POMPARE: Pompe submersibile și Pompe cu instalare uscată pentru ape uzate și ape de proces.

DECANTOARE ȘI SEPARATOARE: Decantoare centrifugale și separatoare verticale Pieralisi. Instalații complete pentru toate aplicațiile industriale.

BIOTEHNOLOGII: Biopreparate pentru epurarea apelor uzate, crățare, zoothenie, agricultură, bioremediere și controlul mirosurilor.

AUTOMATIZAREA PROCESELOR: Instalațiile furnizate de noi beneficiază de sisteme ultramoderne de monitorizare și control, iar funcționarea lor este complet automată.

BAZINE DIN OȚEL: Rezervoare din oțel emailat pentru stații de epurare, instalații de biogaz, stocarea nămolurilor și a dejecțiilor.

Detalii suplimentare despre activitatea companiei, pe www.aquadp.ro

Gordon Prod nu va lipsi de la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 mai 2019

Prestigioasa companie de procesare a laptelui, Gordon Prod, din Harghita, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Meat.Milk, evenimentul central al sectoarelor de carne și lapte ale României, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum își caracterizează activitatea firma...

Romprix sărbătorește 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 mai 2019

Romprix, companie care va participa la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, împinește 25 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, fiind unul dintre liderii din domeniul printului flexo și digital.   Cu o experienta de 25 de...