Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Arad – peste 20 de tone de carne confiscata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La punctul de trecere a frontierei Nadlac, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat 20.920 kg carne de porc, evaluata la 120.000 lei, informeaza portalul de stiri local aradon.ro.

Motivul suspendarii economice al transportului sta in intentia beneficiarului de a importa marfa fara sa detina autorizatie.

Comisarul sef sectie Garda Financiara Arad, Sorin Cirti, a declarat: In urma actiunii de monitorizare permanenta a traficului rutier de marfuri in punctele de trecere a frontierei, comisarii Garzii Financiare Arad au identificat un transport intracomunitar de peste 20 de tone de carne congelata de porc, destinat unei societati comerciale neautorizate sa efectueze cumparare in scop de revanzare.

Marfurile confiscate vor fi valorificate conform prevederilor legale, iar contravaloarea acestora va constitui venit la bugetul de stat. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...