Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arad – peste 20 de tone de carne confiscata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La punctul de trecere a frontierei Nadlac, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat 20.920 kg carne de porc, evaluata la 120.000 lei, informeaza portalul de stiri local aradon.ro.

Motivul suspendarii economice al transportului sta in intentia beneficiarului de a importa marfa fara sa detina autorizatie.

Comisarul sef sectie Garda Financiara Arad, Sorin Cirti, a declarat: In urma actiunii de monitorizare permanenta a traficului rutier de marfuri in punctele de trecere a frontierei, comisarii Garzii Financiare Arad au identificat un transport intracomunitar de peste 20 de tone de carne congelata de porc, destinat unei societati comerciale neautorizate sa efectueze cumparare in scop de revanzare.

Marfurile confiscate vor fi valorificate conform prevederilor legale, iar contravaloarea acestora va constitui venit la bugetul de stat. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...