Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Arad – peste 20 de tone de carne confiscata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La punctul de trecere a frontierei Nadlac, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat 20.920 kg carne de porc, evaluata la 120.000 lei, informeaza portalul de stiri local aradon.ro.

Motivul suspendarii economice al transportului sta in intentia beneficiarului de a importa marfa fara sa detina autorizatie.

Comisarul sef sectie Garda Financiara Arad, Sorin Cirti, a declarat: In urma actiunii de monitorizare permanenta a traficului rutier de marfuri in punctele de trecere a frontierei, comisarii Garzii Financiare Arad au identificat un transport intracomunitar de peste 20 de tone de carne congelata de porc, destinat unei societati comerciale neautorizate sa efectueze cumparare in scop de revanzare.

Marfurile confiscate vor fi valorificate conform prevederilor legale, iar contravaloarea acestora va constitui venit la bugetul de stat. (TS)

Mari nereguli la peștele de import, în hypermarket-urile din București
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat ANPC) Comisari din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor București-Ilfov, coordonați de Paul Anghel, Director General al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Horia Constantinescu, Coordonator al Corpului de Control al Președintelui ANPC au efectuat o serie de acțiuni de...

Tehnologia digitală și recunoașterea facială a animalelor din fermă
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 27 mai 2019

Cainthus, una dintre companiile de prestigiu de pe plan mondial, care activează în domeniul video-IT de vârf, dezvoltă în prezent o tehnologie bazată pe recunoașterea vizuală a bovinelor, adaptând sistemele de recunoaștere facială a oamenilor, la animale. Referitor la această temă, Aidan Connolly, CEO al companiei, a vorbit în cadrul...