Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arad – peste 20 de tone de carne confiscata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La punctul de trecere a frontierei Nadlac, comisarii Garzii Financiare Arad au confiscat 20.920 kg carne de porc, evaluata la 120.000 lei, informeaza portalul de stiri local aradon.ro.

Motivul suspendarii economice al transportului sta in intentia beneficiarului de a importa marfa fara sa detina autorizatie.

Comisarul sef sectie Garda Financiara Arad, Sorin Cirti, a declarat: In urma actiunii de monitorizare permanenta a traficului rutier de marfuri in punctele de trecere a frontierei, comisarii Garzii Financiare Arad au identificat un transport intracomunitar de peste 20 de tone de carne congelata de porc, destinat unei societati comerciale neautorizate sa efectueze cumparare in scop de revanzare.

Marfurile confiscate vor fi valorificate conform prevederilor legale, iar contravaloarea acestora va constitui venit la bugetul de stat. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...