Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arbdd: o bursa de peste poate crea noi locuri de munca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O Bursa a pestelui poate crea noi locuri de munca, dar ar scoate la lumina si potentialul real al Deltei Dunarii, a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri de specialitate, Viorica Bisca, guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), informeaza Agroinfo, citand Agerpres.

E foarte adevarat ca Bursa de peste poate crea niste locuri de munca. Pentru noi, este foarte importanta Bursa de peste pentru ca ar scoate la lumina sau ar duce la o evaluare cat mai aproape de real a resursei din Delta. Noi asta vedem prin realizarea unei Burse de peste, a spus Bisca.

ªefa ARBDD a subliniat, totodata, ca in Delta Dunarii este de preferat promovarea unui turism responsabil, iar in acest sens sunt asteptate propuneri ce ar putea duce la aparitia unor alternative pentru oamenii locului.

Romania beneficiaza, pana in 2013, de peste 307,618 milioane euro prin POP pentru finantarea investitiilor in domeniul pescuitului, acvaculturii si procesarii, din care 230,714 milioane euro reprezinta asistenta UE prin Fondul European pentru Pescuit (FEP), iar diferenta este asigurata din bugetul national.

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 martie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 258 de localități din 19 județe, cu un număr de 993 de focare (dintre care 12 în exploatații comerciale). În alte 3 județe există doar cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 365.412 porci afectați de boală și există 1.198 cazuri la mistreți. În...

15 martie, Ziua Internațională a Drepturilor Consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 martie 2019

(Comunicat) Joi, 14 martie 2019, a avut loc conferinta de presa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, care se aniverseaza pe 15 Martie.   La conferinta au participat membrii conducerii ANPC: Marius Pirvu – Presedinte, Liliana Minca – Vicepresedinte,...