Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arbdd: o bursa de peste poate crea noi locuri de munca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O Bursa a pestelui poate crea noi locuri de munca, dar ar scoate la lumina si potentialul real al Deltei Dunarii, a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri de specialitate, Viorica Bisca, guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), informeaza Agroinfo, citand Agerpres.

E foarte adevarat ca Bursa de peste poate crea niste locuri de munca. Pentru noi, este foarte importanta Bursa de peste pentru ca ar scoate la lumina sau ar duce la o evaluare cat mai aproape de real a resursei din Delta. Noi asta vedem prin realizarea unei Burse de peste, a spus Bisca.

ªefa ARBDD a subliniat, totodata, ca in Delta Dunarii este de preferat promovarea unui turism responsabil, iar in acest sens sunt asteptate propuneri ce ar putea duce la aparitia unor alternative pentru oamenii locului.

Romania beneficiaza, pana in 2013, de peste 307,618 milioane euro prin POP pentru finantarea investitiilor in domeniul pescuitului, acvaculturii si procesarii, din care 230,714 milioane euro reprezinta asistenta UE prin Fondul European pentru Pescuit (FEP), iar diferenta este asigurata din bugetul national.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...