Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arbdd: o bursa de peste poate crea noi locuri de munca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O Bursa a pestelui poate crea noi locuri de munca, dar ar scoate la lumina si potentialul real al Deltei Dunarii, a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri de specialitate, Viorica Bisca, guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), informeaza Agroinfo, citand Agerpres.

E foarte adevarat ca Bursa de peste poate crea niste locuri de munca. Pentru noi, este foarte importanta Bursa de peste pentru ca ar scoate la lumina sau ar duce la o evaluare cat mai aproape de real a resursei din Delta. Noi asta vedem prin realizarea unei Burse de peste, a spus Bisca.

ªefa ARBDD a subliniat, totodata, ca in Delta Dunarii este de preferat promovarea unui turism responsabil, iar in acest sens sunt asteptate propuneri ce ar putea duce la aparitia unor alternative pentru oamenii locului.

Romania beneficiaza, pana in 2013, de peste 307,618 milioane euro prin POP pentru finantarea investitiilor in domeniul pescuitului, acvaculturii si procesarii, din care 230,714 milioane euro reprezinta asistenta UE prin Fondul European pentru Pescuit (FEP), iar diferenta este asigurata din bugetul national.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...