Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arc: pretul carnii va creste cu 25%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la carne se va majora cu pana la 25% in 2009, in conditiile in care leul pierde tot mai mult in fata monedei europene, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Carnii (ARC), Sorin Minea.

Oficialul sustine ca pretul carnii va creste etapizat, cu pana la 25%. ARC pune cresterile anterioare pe seama importurilor uriase de carne. O solutie pentru stoparea cresterii pretului carnii ar putea fi reducerea TVA-ului.

De altfel preturile tuturor alimentelor importate in Romania vor creste, incepand cu aceasta luna, sustin reprezentantii asociatiilor de producatori citati de Antena 3. Astfel, carnea se va scumpi cu 5% in saptamana care urmeaza si cu pana la 25% in urmatoarea perioada. Sunt asteptate preturi mai mari si la paine, lapte, zahar si medicamente. Alimentele vor fi primele produse afectate de devalorizarea monedei nationale, pe fondul importului de materie prima.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...