Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arc: pretul carnii va creste cu 25%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul la carne se va majora cu pana la 25% in 2009, in conditiile in care leul pierde tot mai mult in fata monedei europene, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Carnii (ARC), Sorin Minea.

Oficialul sustine ca pretul carnii va creste etapizat, cu pana la 25%. ARC pune cresterile anterioare pe seama importurilor uriase de carne. O solutie pentru stoparea cresterii pretului carnii ar putea fi reducerea TVA-ului.

De altfel preturile tuturor alimentelor importate in Romania vor creste, incepand cu aceasta luna, sustin reprezentantii asociatiilor de producatori citati de Antena 3. Astfel, carnea se va scumpi cu 5% in saptamana care urmeaza si cu pana la 25% in urmatoarea perioada. Sunt asteptate preturi mai mari si la paine, lapte, zahar si medicamente. Alimentele vor fi primele produse afectate de devalorizarea monedei nationale, pe fondul importului de materie prima.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...