Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Arestări în Marea Britanie în ancheta privind carnea de cal

Autor: Ilie Stoianluni, 18 februarie, 2013

În urma controalelor efectuate de Agenţia pentru siguranţa alimentelor, au fost arestate trei persoane. Dafydd Raw-Rees, în vârstă de 64 de ani, proprietarul fabricii de procesare Farmbox Meats, un bărbat în vârstă 42 de ani la o fabrică de procesare a cărnii din Aberystwyth, dar şi un bărbat de 63 de ani, care lucra la abatorul Peter Boddy Licensed din Todmorden, West Yorkshire.

Polițiștii au făcut aceste arestări, în urma percheziţiilor efectuate zilele trecute, după depistarea cărnii de cal în lasagna şi burgeri. Produsele ar fi trebuit să conțină carne de vită.

Recent, și autoritățile din Franța au demarat anchete penale, recunoscând, totodată, că firmele românești nu au avut nicio vină în scandalul internațional iscat.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...