Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arestări în Marea Britanie în ancheta privind carnea de cal

Autor: Ilie Stoianluni, 18 februarie, 2013

În urma controalelor efectuate de Agenţia pentru siguranţa alimentelor, au fost arestate trei persoane. Dafydd Raw-Rees, în vârstă de 64 de ani, proprietarul fabricii de procesare Farmbox Meats, un bărbat în vârstă 42 de ani la o fabrică de procesare a cărnii din Aberystwyth, dar şi un bărbat de 63 de ani, care lucra la abatorul Peter Boddy Licensed din Todmorden, West Yorkshire.

Polițiștii au făcut aceste arestări, în urma percheziţiilor efectuate zilele trecute, după depistarea cărnii de cal în lasagna şi burgeri. Produsele ar fi trebuit să conțină carne de vită.

Recent, și autoritățile din Franța au demarat anchete penale, recunoscând, totodată, că firmele românești nu au avut nicio vină în scandalul internațional iscat.

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...

Argentina și-a crescut livrările de carne în Rusia
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Argentina și-a mărit livrările de carne în Rusia, o piață care continuă să aibă deficite la o serie de produse. Conform estimărilor preliminare, în 2014 totalul importurilor de carne de pasăre din Argentina către Rusia s-au ridicat la 20.000 de tone (t), cu aproximativ 25% mai mult decât în ​​2013, anunță Global...