Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Argentina – exporturile de carne de vita reduse cu peste 50%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ciuda cresterii cererii mondiale de carne de vita, producatorii argentinieni se asteapta ca exporturile de carne de vita sa nu fie mai mari de 320.000 de tone in 2010 cu 50% mai putin decat anul trecut, cand s-au exportat 661379 de tone, scrie portalul infocarne.ro.

Argentina, care exporta aproximativ 15% din productia sa de carne de vita, a fost acum depasita de tara vecina,Uruguay, care se asteapta sa vanda 400 de mii de tone in strainatate in acest an. Productia de carne de vita a Argentinei este probabil sa scada in acest an la 2.65mil tone de la 3,4 milioane de tone in 2009 si stocurile de vite insesi sunt epuizate – 48.9mil de capete de bovine in 2010, comparativ cu 51.9mil de capete anul 2009, arata statisticile.

Cauza problemelor fermierilor argentinieni este seceta devastatoare care produs probleme grave pentru agricultorii in ultimii doi ani. In plus, restrictiile la export implementate de guvernul argentinian pentru a proteja piata interna de preturile internationale, mai mari, au inrautatit situatia.

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...

Debitron Termo se va număra printre expozanții conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Participant de tradiție, Debitron Termo nu va lipsi nici de această dată de la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând ca, în zilele de 30 și 31 mai să își expună ultimele oferte de produse și soluții tehnologice la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.   Debitron Termo actioneaza ca partener...