Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Arome Savoury de la SC Chemtech SRL

Autor: Meat MIlkvineri, 1 noiembrie, 2013

SC CHEMTECH  SRL va pune la dispozitie  o gamă largă de arome  care se adreseaza chiar si gusturilor celor  mai pretentioase. Aromele noastre sunt bazate  pe o cunoaștere profundă și o experienta vastă , atât a ​​compoziției acestora, cat  și a proceselor tehnologice de preparare a alimentelor, acolo unde acestea sunt folosite.

Sub numele de „Arome savoury „ sunt incluse toate tipurile de arome  pentru aplicații cu gust sarat. Principalele arome savoury apartin diferitelor tipuri de carne: pește, vita, porc, pui (fierte, crude, prajite, inabusite, afumate); legumelor aliacee (ceapa, usturoi, etc.). De asemenea exista si arome de condimente si de brânză.

Aromelor Savoury au aplicatii multiple: de la sosuri și condimente pentru produse congelate, produse din carne, semi-preparate pana la gustări sarate și supe.

Deoarece consumatorii au din ce in ce mai puțin timp să gătească, adaugat la cererea de a gati sanatos si cu savoare au constituit provocari pentru specialistii si creatorii nostrii in a dezvolta solutii inovatoare pentru a satisface din ce în ce mai exigentele asteptari ale clientilor. Putem  furniza un numar  important de  arome savoury  atit in forma lichida cit si sub forma de praf sau chiar pasta.

De la arome clasice la cele adresate pietelor specifice, oferim o gama completa de arome standard. La acestea se adauga si posibilitatea personalizarii aromelor, adaptate nevoilor specifice ale clientilor.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...