Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Arta thailandeza a gatirii carnii, la romania thai food festival

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Faimosii bucatari Chef Pothibanthit si Chef Ruanmun vor sarbatori in Romania Thai Food Festival in perioada 24 – 30 septembrie. Evenimentul organizat de Crowne Plaza Bucuresti reuneste un turneu gastronomic al simturilor, lectii de gatit sustinute de bucatari thailandezi, dar si experiente culinare exotice pentru pasionatii aromelor orientale.

Iubitorii aventurilor culinare se vor delecta timp de o saptamana cu o varietate de mancaruri traditionale thailandeze, pline de arome autentice, printre care se numara: Por pia top – pachetele de primavara, Tod mun gong – tort de creveti prajit cu sos dulce de chili, Tom yam goong – supa picanta cu iarba de lamaie si creveti, Gaeng kiew vaan moo – friptura de porc in curry verde, Gai Pad Med Mamuang – pui sote cu nuci acaju, Ped ob nam peung – rata la cuptor cu sos de miere, Khao niew mamoung – Mango proaspat cu orez dulce si sos de nuca de cocos.

Toate preparatele vor fi gatite de catre invitatii speciali ai evenimentului, bucatarii thailandezi de la Crowne Plaza Bangkok, Chef Pothibanthit si Chef Ruanmun, carora li se va alatura bucatarul sef de la Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias. Fiind un maestru al bucatariei asiatice, Ashlie Dias are o experienta de peste 16 ani in Miami, India si Romania.

Bazandu-se pe 5 arome diferite, iute, sarat, dulce, acrisor si amar, bucataria thailandeza va rasfata simturile celor ce vor alege in ultima saptamana a lunii septembrie o experienta culinara asiatica. Cei care isi doresc sa experimenteze aventura gastronomica pot alege intre mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet thailandez, dar si un Thai Sunday Brunch. In plus, cei ce vor sa isi exprime creativitatea pot invata noi tehnici de gatit de la bucatarii thailandezi joi, 27 septembrie.

Thai Food Festival este un eveniment organizat de Crowne Plaza Bucuresti in perioada 24 – 30 septembrie. Festivalul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate bucatariei traditionale asiatice, ce se vor desfasura la Crowne Plaza Bucuresti in aceasta toamna.

Pentru detalii suplimentare: Sorana Ionita, Tel: 0753.047.591, Mail: sorana.ionita@publicadvisors.ro

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...