Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Asda lansează programul pentru fermieri PoultryLink

Autor: Meat MIlkmarți, 2 iulie, 2013

După cum informează The Meat Site, lanțul de supermarketuri Asda din Marea Britanie a lansat PoultryLink în colaborare cu procesatorul și cultivatorul Faccenda – un sistem proiectat pentru a oferi o mai mare siguranță în lanțul de aprovizionare nteh.

Noul sistem din lanțul de aprovizionare a fost dezvoltat pentru a oferi siguranță și încredere pentru fermierii de broiler și curcan din Asda pentru a le permite să-și crească afacerile și pentru a asigura o sursă durabilă britanică de produse din carne de păsăre pentru magazinele Asda , a explicat directorul diviziei de agricultură Asda, Pearce Hughes.

„Fermierii din PoultryLink vor putea accesa cele șapte contracte de culturi de top din industrie care să le permită să-și planifice viitorul cu încredere și pentru a-și maximiza profitabilitatea pe termen lung.
„Așa cum avem și în alte sectoare, cum ar fi industriile de carne de vită, carne de porc și de miel, vrem să dezvoltăm parteneriate pe termen lung cu fermierii noștri pentru a asigura o aprovizionare sigură continuă cu produse din carne de pasăre de la producătorii de top.”

Noul sistem  PoultryLink va coordona toate resursele de-a lungul lanțului de aprovizionare pentru a ajuta la identificarea și depășirea problemelor cu care se confruntă sectorul cărnii de pasăre, inclusiv încurajarea tinerilor de a intra în industrie și maximizarea bunăstării păsărilor, a spus domnul Hughes.

„Am început deja activitatea, în parteneriat cu Faccenda, pentru a stabili un program de încurajare a tinerilor de a intra în această branșă. Scopul este de a ne asigura că avem un număr suficient de oameni de calitate superioară și foarte bine pregătiți pentru a duce industria mai departe și să asigure cele mai înalte standarde de bunăstare.

„Alte domenii în care sperăm să se poată întreprinde îmbunătățiri în cadrul lanțului de aprovizionare include: grupurile de cumpărare, energie regenerabilă, ajutorul cu rate de finanțare favorabile și îmbunătățirea bunăstării și minimizarea bolilor.”
Asda și Faccenda vor încuraja, deasemenea, agricultorii pentru a obține o mai bună înțelegere a lanțului de aprovizionare cu carne de pasăre prin intermediul evenimentelor  „Walk the Chain (Mergi de-a lungul lanțului)” urmărind traseul cărnii de pasăre de la poarta fermei la raftul din supermarket, totodată asigurându-le accesul fermierilor la burse pentru a întreprinde vizite de studiu astfel identificând ultima tehnologie și sisteme de operare de pe glob, a adăugat domnul Hughes.

„Ne propunem a-i ajuta pe fermierii noștri de păsări astfel încât să devină cei mai buni din Marea Britanie și din lume prin adoptarea de noi tehnologii și printr-o abordare de parteneriat pentru rezolvarea problemelor.

„Faccenda are o lungă istorie în materie de inovație în industria cărnii de pasăre în Marea Britanie și suntem incantati să lucrăm cu ei la inițiativa PoultryLink de a livra încă o dată valoarea în jos pe lanțul de aprovizionare fermierilor din Marea Britanie”, a mai declarat acesta.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...