Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AsociaȚii: Ștefan padure afirma ca procesatorii romani trebuie sa profite de globalizare

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Intr-un interviu acordat Revistei Piata, Ștefan Padure, presedintele Asociatiei Romane de Promovare a Produselor Romanesti, a afirmat ca producatorii romani pot avea reusite daca isi stabilesc foarte bine obiectivele.

Acestea trebuie sa fie realiste, sa implice un grad de flexibilitate mare in actiunile de realizare a lor si sa se insiste pe resursa umana care le va indeplini.

Vad din ce in ce mai multi producatori romani care inteleg ca trebuie sa foloseasca avantajul globalizarii prin iesirea pe alte piete, factor de stabilitate al vanzarilor si al zonei financiare din companii.

Insa, pentru a putea avea succes in afara Romaniei ,trebuie ca acestia sa puna accentul pe avantajele competitive ale produselor comercializate si pe caracterul traditional.

Caracterul traditional este si va fi o oportunitate, indiferent de momentul ciclului economic, pentru ca, in comunicarea acestuia, se folosesc elemente bazate pe componenta emotionala, valorile nationale locale si, nu in ultimul rand, pe sustinerea pe fondurile nerambursabile, a mai spus George Padure. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...

AsociaȚii: Ștefan padure afirma ca procesatorii romani trebuie sa profite de globalizare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un interviu acordat Revistei Piata, Ștefan Padure, presedintele Asociatiei Romane de Promovare a Produselor Romanesti, a afirmat ca producatorii romani pot avea reusite daca isi stabilesc foarte bine obiectivele.

Acestea trebuie sa fie realiste, sa implice un grad de flexibilitate mare in actiunile de realizare a lor si sa se insiste pe resursa umana care le va indeplini.

Vad din ce in ce mai multi producatori romani care inteleg ca trebuie sa foloseasca avantajul globalizarii prin iesirea pe alte piete, factor de stabilitate al vanzarilor si al zonei financiare din companii.

Insa, pentru a putea avea succes in afara Romaniei ,trebuie ca acestia sa puna accentul pe avantajele competitive ale produselor comercializate si pe caracterul traditional.

Caracterul traditional este si va fi o oportunitate, indiferent de momentul ciclului economic, pentru ca, in comunicarea acestuia, se folosesc elemente bazate pe componenta emotionala, valorile nationale locale si, nu in ultimul rand, pe sustinerea pe fondurile nerambursabile, a mai spus George Padure. (Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Indagra 2018 anunță mari premiere
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO: vom avea primele ediții ale târgurilor INDAGRA și  INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în noile Pavilioane B1 și B2.   Suntem mândri să anunțăm că pavilioanele B1 și B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfășura INDAGRA FOOD, iar în B2 se va...

APIA: Acordarea plăților în avans este plină desfășurare
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 17.10.2018, au fost plătiți 191.799 fermieri, în cadrul campaniei de plăți în avans pentru anul 2018, suma autorizată la plată fiind în valoare de 51.180.962,95 euro.   Reamintim că APIA a demarat acordarea...

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...