Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AsociaȚii: federatia fermierul si sindicatul propact nu participa la mitingul din 7 noiembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Federatia Agricultorilor Fermierul si Sindicatul National al Agricultorilor, Proprietarilor si Taranilor Propact nu vor participa la mitingul programat de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) pe data de 7 noiembrie 2012, la Bucuresti.

Potrivit presedintelui Sindicatului Propact, Costel Ichim, nu va fi autorizata prezenta niciunei organizatii afiliate sindicatului la aceasta manifestare, intrucat are conotatii politice.

„Agricultura, fiind un domeniu vital pentru tara noastra, va constitui pentru unii, cum era de asteptat, subiect de campanie electorala. Consideram ca agricultura se face tot timpul anului si orice actiune in prag de alegeri pe aceasta tema capata cu totul alte conotatii si nu vine in sprijinul real al taranilor fermieri.

Ne exprimam regretul de pe acum ca in realitate tot politicul va avea de castigat, si mai putin taranul roman, a afirmat Costel Ichim.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...