Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AsociaȚii: federatia fermierul si sindicatul propact nu participa la mitingul din 7 noiembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Federatia Agricultorilor Fermierul si Sindicatul National al Agricultorilor, Proprietarilor si Taranilor Propact nu vor participa la mitingul programat de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) pe data de 7 noiembrie 2012, la Bucuresti.

Potrivit presedintelui Sindicatului Propact, Costel Ichim, nu va fi autorizata prezenta niciunei organizatii afiliate sindicatului la aceasta manifestare, intrucat are conotatii politice.

„Agricultura, fiind un domeniu vital pentru tara noastra, va constitui pentru unii, cum era de asteptat, subiect de campanie electorala. Consideram ca agricultura se face tot timpul anului si orice actiune in prag de alegeri pe aceasta tema capata cu totul alte conotatii si nu vine in sprijinul real al taranilor fermieri.

Ne exprimam regretul de pe acum ca in realitate tot politicul va avea de castigat, si mai putin taranul roman, a afirmat Costel Ichim.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...