Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AsociaȚii: federatia fermierul si sindicatul propact nu participa la mitingul din 7 noiembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Federatia Agricultorilor Fermierul si Sindicatul National al Agricultorilor, Proprietarilor si Taranilor Propact nu vor participa la mitingul programat de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) pe data de 7 noiembrie 2012, la Bucuresti.

Potrivit presedintelui Sindicatului Propact, Costel Ichim, nu va fi autorizata prezenta niciunei organizatii afiliate sindicatului la aceasta manifestare, intrucat are conotatii politice.

„Agricultura, fiind un domeniu vital pentru tara noastra, va constitui pentru unii, cum era de asteptat, subiect de campanie electorala. Consideram ca agricultura se face tot timpul anului si orice actiune in prag de alegeri pe aceasta tema capata cu totul alte conotatii si nu vine in sprijinul real al taranilor fermieri.

Ne exprimam regretul de pe acum ca in realitate tot politicul va avea de castigat, si mai putin taranul roman, a afirmat Costel Ichim.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...