Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AsociaȚii: federatia fermierul si sindicatul propact nu participa la mitingul din 7 noiembrie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Federatia Agricultorilor Fermierul si Sindicatul National al Agricultorilor, Proprietarilor si Taranilor Propact nu vor participa la mitingul programat de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) pe data de 7 noiembrie 2012, la Bucuresti.

Potrivit presedintelui Sindicatului Propact, Costel Ichim, nu va fi autorizata prezenta niciunei organizatii afiliate sindicatului la aceasta manifestare, intrucat are conotatii politice.

„Agricultura, fiind un domeniu vital pentru tara noastra, va constitui pentru unii, cum era de asteptat, subiect de campanie electorala. Consideram ca agricultura se face tot timpul anului si orice actiune in prag de alegeri pe aceasta tema capata cu totul alte conotatii si nu vine in sprijinul real al taranilor fermieri.

Ne exprimam regretul de pe acum ca in realitate tot politicul va avea de castigat, si mai putin taranul roman, a afirmat Costel Ichim.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...