Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

AsociaȚii: ucpr contesta informatiile false referitoare la carnea de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Intr-un comunicat oficial, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR) contesta informatiile false aparute in unele canale media cu privire la reziduurile din carnea de pasare.

„Prelevarea de probe de carne de pasare pentru efectuarea analizelor a fost facuta fara respectarea standardelor legale in vigoare.

Analiza detectarii prezentei antibioticelor in carne s-a facut printr-o metoda calitativa, vizuala, neautorizata de institutiile abilitate (s-a pus o bucata de hartie peste carne si daca s-a colorat s-a tras concluzia ca are reziduuri de antibiotice).

Buletinul de analiza pentru pesticide a fost sub limitele legale acceptate de legislatia UE. S-a incriminat prezenta unui pesticid (DDT) care nu se mai fabrica si implicit nu se mai foloseste de cel putin 8 – 10 ani”, se precizeaza in comunicat.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...